MİSAFİRLER SADECE HAVALİMANI-OTEL TRANSFERİ KISKACINDA BIRAKILMAMALI!

Yeni pandemi tedbirleri konusunda görüşlerini açıklayan Antalya Akvaryum Genel Müdürü İsmail Arık, misafirleri sadece Havalimanı-Otel transferi kıskacında bırakmakmanın yanlış olacağını söyledi.

MİSAFİRLER SADECE HAVALİMANI-OTEL TRANSFERİ KISKACINDA BIRAKILMAMALI!

Antalya Akvaryum Genel Müdürü İsmail Arık; “Her zaman dile getirdiğimiz gibi önceliğimiz toplum sağlığı, bu konuda alınan Bakanlık ve Valilik seviyesindeki tedbirleri önemsiyor ve destekliyoruz. Bununla birlikte Mart ayının 2. yarısı ile birlikte havalimanlarımıza inen misafir saylarımız 3 katına yakın artışlar kaydetmişken, özellikle Rusya pazarında faaliyet gösteren acentelerimizin olağan üstü çabaları ile önceki yıllara göre sezon bir ay erkene çekilmiş ve programlar yapılmışken misafirlerimizi sadece Havalimanı-Otel transferi kıskacında bırakmak yanlış olacaktır” dedi.

Aşılanmaya başlayacaklar!

Turizm personelinin aşılması konusunda da görüşlerini açıklayan Genel Müdür Arık "Antalya Aquarium'un da dahil olduğu Safe Tourism sertifikalı Tematik Parklar ve Deniz Turizm işletmeleri de TGA öncelikli turizm çalışanları aşılama programına dahil edilmişti.
Turizm çalışanlarının da 7 Nisandan itibaren aşılanacağı duyurusu doğrultusunda 2 Nisan itibarı ile Aquarium çalışanlarına aşı randevu sisteminin aktif edildiği yönünde mesajlar gelmeye, e-Nabız sisteminde randevu seçeneği aktif olmaya başladı."diye konuştu.