MOSKOVA DALIŞ FUARINA GİDECEK OLAN DALIŞ EĞİTMENLERİNİ UĞURLADI

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 17-20 Şubat tarihlerinde yapılacak olan Moskova Dalış Fuarı'na katılacak olan dalış okulu sahiplerini uğurladı.

MOSKOVA DALIŞ FUARINA GİDECEK OLAN DALIŞ EĞİTMENLERİNİ UĞURLADI

Belediye Başkanı Topaloğlu, Kemer Belediyesinin destekleriyle Kemer'deki dalış okullarının katılım sağlaması ve Kemer'in su altı güzellilerinin tanıtılması amaçlanan fuar öncesi, Octobus Dalış Merkezi sahibi ve dalış eğitmeni Ali Sivrikaya ve diğer dalış eğitmenleri ile bir araya geldi.

Fuarda, Kemer'in su altı güzelliklerinin yanı sıra, en iyi dalış noktaları, dalış turizmini canlandırmak ve Kemer'e daha fazla turist çekmek amacıyla tanıtım yapılması amaçlanıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Topaloğlu, Kemer'in yerüstündeki güzelliklerinin yanı sıra su altında da güzelliklerinin olduğunu söyledi.

Topaloğlu, Kemer'de dalış yapmak için ciddi bir turist potansiyelinin olduğuna dikkat çekerek, “Pandemi öncesinde 100 bin civarında dalış yapan vardı. Bu rakam oldukça iyi. Dalış yapan yerli ve yabancı misafir sayısını nasıl artırabiliriz diye çalışmalar yapıyoruz. Rusya'da dalış fuarı yapılacak. Kemer'deki dalış okullarını fuara göndereceğiz ve belediye olarak masraflarını biz karşılayacağız. Kemer'in su altı güzelliklerini fuarda tanıtacaklar. Her şey tanıtımla oluyor. Kemer Belediyesi olarak tanıtıma destek olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Topaloğlu, fuara katılacak olan dalış eğitmenlerine başarılar dileyerek hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu.