MOVENPİCK HOTEL İSTANBUL'DAN 15.YAŞA GÖRKEMLİ PARTİ

2017 yılında World Travel Awards tarafından “Avrupa’nın En İyi İş Oteli” seçilen Mövenpick Hotel Istanbul, 15'inci kuruluş yılını kutlamak üzere görkemli bir davet düzenledi.

Ev sahipliğini Mövenpick Hotel Istanbul’un Genel Müdürü Bozkurt Atabek’in yaptığı geceye, cemiyet, turizm ve iş dünyasından yaklaşık 200 davetli katıldı. BarAdoX’ta düzenlenen davette konuklara, İtalyan Başaşçı Giovanni Terracciano ve ekibi tarafından hazırlanan, Akdeniz ve İsviçre mutfaklarından eşsiz lezzetler sunuldu. Sunuculuğunu Tolga Pozam’ın üstlendiği 15. yıl kutlaması, tango şovuyla başladı.

15. yıl kutlaması, tango şovla başladı

Gecede bir konuşma yapan Bozkurt Atabek, Mövenpick Hotel Istanbul’un kapılarını açtığı günden bu yana yaklaşık 2,5 milyon konuğa ev sahipliği yaptığını belirterek sözlerine şöyle devam etti: “İsviçre stilini Türk konukseverliğiyle birleştiren kişiye özel hizmet anlayışımız ve ayrıcalıklı servislerimizle, World Travel Awards 2017 “Avrupa’nın En İyi İş Oteli” ödülü de dahil olmak üzere pek çok önemli başarıya imza attık. Her günü renkli ve heyecanlı geçen 15 yıl boyunca bizlere destek veren tüm misafirlerimize çok teşekkür ederiz.”

Konuşmanın ardından gerçekleştirilen ödül töreninde online acentanlardan Booking.com, Expedia ve GTA, seyahat acentalarından Seturbiz.com, Tatil Sepeti ve Vista Turizm, MICE ve ziyafet kategorisinde BNI, Deloitte ve Türkiye Vakıflar Bankası, kurumsal şirketlerden British American Tobacco, Nestle ve PepsiCo yetkililerine 2017 yılındaki katkılarından dolayı plaketleri, alfabetik sıraya göre takdim edildi. Ayrıca Makyol ve Supertur onur ödüllerinin sahibi oldu.

Çekilişle konaklama hediyesi

Açelya ve orkestrasının sahne aldığı gecede konuklar, caz, soul ve latin müziğinden parçalar eşliğinde unutulmaz bir müzik şöleni yaşadılar. Gecenin sonunda yapılan çekilişte ise, şanslı misafirler Berlin, Lozan, İstanbul, İzmir, Ankara ve Haliç’teki Mövenpick otellerinde konaklama hediyesi kazandılar.