MP HOTELS TÜRKİYE OTELLERİ ÖDÜLE DOYMUYOR

Yaz sezonuna hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan uluslararası otel zinciri, sezonun başlamasına kısa bir süre kala kazandığı yeni ödüllerle motivasyonunu yükseltti.

MP HOTELS TÜRKİYE OTELLERİ ÖDÜLE DOYMUYOR

Alanya’dan Alaçatıya, güney sahillerinin en gözde lokasyonlarında konumlanmış 6 otel,Tripadvisor Travellers Choice 2021, HolidayCheck Special Award 2021 ve Hotels.com Loved by Guests Award 2021 ödüllerine layık görüldü.

Ödül Kazanan Oteller;

* DESIGN PLUS Seya Beach Hotel
* LABRANDA Mares Marmaris
* LABRANDA Ephesus Princess
* LABRANDA Alantur Resort
* LABRANDA TMT
* Senses Hotel

Konu hakkında bir açıklama yapan MP Hotels TürkiyeCEO’su MURAT OLDAÇ yaptığı açıklamada: “Zor dönemlerin sonuna yaklaşırken gelen bu ödüller bizleri çok sevindirdi. Hizmet verdiğimiz otellerin misafir memnuniyeti odaklı hizmet kalitesini birkez daha tescilleyenmisafirlerimiz, verdikleri değerli oylarla MP Hotels’inTürkiye’deki 6 otelini “Tripadvisor2021 TravellersChoice”, “HolidayCheck 2021 SpecialAwards” ve “Hotels.com LovedbyGuestsAward 2021”ödüllerine layık gördü. Çok değerli misafirlerimize en içten teşekkürlerimizi sunuyor, emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımızı verdikleri katkılardan dolayı tebrik ediyoruz.2021 yaz sezonunda da misafirmemnuniyetini en üst seviyede tutmak için hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz.”