MURAT YILDIRIM ANI TOUR’DA

MURAT YILDIRIM ANI TOUR’DA
Anı Tour Kıbrıs Koordinatörlüğüne Türk turizminin deneyimli isimlerinden Murat Yıldırım atandı. Yıldırım  görevini Anı Tour İstanbul genel merkezi ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde sürdürecek.

Murat Yıldırım Kimdir ?
Turizm meslek hayatına 1987 yılında Didim Turizm’de başlayan Murat Yıldırım, Jolly Tour, Galatasaray SK seyahat organizasyonları, Pacha Tours international ve May Ekfun Travel’de Operasyon Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Yalova Armutlu’da bulunan Erdilli Termal Hotel’de Satış Pazarlama Müdürlüğü ve Club İrem Tur’da İç Turizm Müdürü olarak görev yapan Murat Yıldırım 2007 – 2011 yılları arasında Doğan Holding kuruluşu olan Işıl Tur’da E-Ticaret ve İç Turizm Müdürü olarak görev yaptı. Yıldırım, 2011-2012 yılları arasında KKTC’de Türkiye pazarı incoming & outgoing Müdürlüğü görevinde bulundu.

2012 – 2013 yılları arasında yine KKTC’de bulunan Arkın Colony Hotel ve Arkın Palm Beach Hotelleri Türkiye pazarı Satış & Pazarlama Müdürü olarak görev yaptıktan sonra, 2013-2015 yılları arasında KKTC’de bulunan Arkın Palm Beach  Hotel Satış & Pazarlama görevinde bulunan Murat Yıldırım son olarak 2015   Yılında Çeşme’de bulunan Pırıl Hotel’de Genel Müdür Yardımcısı görevinde çalışıyordu.