MÜZİSYEN KOKSAL EKİNCİ'DEN TÜRK TURİZMİNE DESTEK

'Kültürel Mirasımızı Ön Plana Çıkarmayı Hedefleyen' yeni klip projeleri yayına giriyor

MÜZİSYEN KOKSAL EKİNCİ'DEN TÜRK TURİZMİNE DESTEK

Pandemi sürecinden en çok zarar gören sektörlerin başında gelen ve normalleşmeyle birlikte yaralarını sarmaya başlayan Türk turizmine bir destek de müzisyen Köksal Ekinci’den geldi.

Dijital platformlarda yayınladığı şarkılarıyla, geniş bir müziksever kitlesine ulaşan şarkıcı ve şarkı yazarı Köksal Ekinci, en son yayınladığı albüm Güneş'in Kalbi'nde yer alan şarkılarına, Türkiye'nin eşsiz güzellikteki tarihini merkeze alan hikayeler eşliğinde video klipler serisi hazırladı. İletişim Fakültesi mezunu ve İletişimci kökenli olan Köksal Ekinci, yeni klip projeleriyle kültürel mirasımızı ön plana çıkarmayı amaçlıyor.Gökyüzünün şifasını notalara nakşeden şarkı yazarı olarak tanınan Köksal Ekinci, bu projenin ilk yayını olarak Aşk'ın Kanatları şarkısına kutsal tapınakta klip çekti.  

Çanakkale, Ayvacık Gülpınar'da bulunan Apollon Smintheion Kutsal Alanında gerçekleştirilen klibin yönetmenliğini, Reklam/Tanıtım Filmleri ve müzik klipleriyle tanınan, genç kuşağın en yetenekli isimlerinden Baki Gedik, görüntü yönetmenliğini de Mert Yurdatapan yaptı.Köksal Ekinci, organik elektronik ve Astro-müzik kategorisindeki şarkılarıyla, hem yurtiçinden, hem de yurtdışından müzikseverlerin ve müzisyenlerin takip ettiği bir akım yaratmaya başladı.

Köksal Ekinci, yeni klibi ile ilgili: "Müzik evrensel bir dildir ve ben bu dili basit ve sade anlatımlarla, şarkılarım yoluyla aktarmaya özen gösteriyorum. Dünyanın bütün dinlerinin, kültürlerinin buluşma köprüsü Türkiye, coğrafya olarak o kadar zengin bir kültürel çeşitliliğe sahip bir ülke ki bunu şarkılarımla ve video kliplerle hem kültür turizmini canlandırmak hem de ülkemizin eşsiz coğrafyalarını müzikseverlere tanıtmak benim için çok kıymetli bir görev"  diyerek,  yeni projesini müzikseverlerle buluşturdu.