NARKÖY KURUMSAL VE BİREYSEL EĞİTİMLERİN DE MERKEZİ

Doğanın kalbinde tatil yapmak, çiftlik hayatını deneyimlemek, çeşitli eğitim, aktivite ve atölye çalışmalarına katılmak için ideal bir yerleşke olan Narköy; doğanın getirdiği kıstas ve sunduğu olanaklarla şekillenmiş, coğrafyasına saygılı,  yöresel ve çağdaş bir yaşam ve eğitim alanı olarak öne çıkıyor.

Sanatsal aktivitelere, sergi ve sempozyumlara da ev sahipliği yapan; özel günlerde ünlü müzisyenlerin katılımıyla niş konserlerin düzenlendiği Narköy’de, Nar Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nin uzman eğitmenleri yönetiminde, kurumsal firmaların ihtiyaçlarına yönelik eğitim ve danışmanlık hizmetlerini, şehirlerin rutin ve klasik eğitim algısından çok daha farklı bir ortamda ve Narköy’e özel olarak tasarlanan eğitimler ve metotlarla uyguluyorlar. Eğitimlerin tamamı sürdürülebilirlik felsefesiyle şekillenmiş mekanlarda gerçekleştiriliyor. “Ekolojik Yönetim, Eko-no-vasyon (Ekolojik & Ekonomik İnovasyon), Doğa'l Liderlik, Sürdürülebilir Sistemler Kurmak” ise eğitimlerden bazıları...

Farklı kurumların kendi iç eğitimlerini de kurgulayıp uygulayabildikleri Narköy’de; bireylere yönelik NLP pratisyen, Yaşamın Keşfi, Kaygı ve Stres Yönetimi, Anadolu Sufizmi ile yaşam, çocuklar içinse Nar Eğitim’in 10 yıllık programı olan Yıldızlar Kulubü’nün Narköy için geliştirilmiş versiyonu da uygulanıyor.

Ayrıca Narköy'deki günübirlik, 2 günlük veya daha uzun süreli atölye ve eğitimlere katılmak da mümkün. Doğanın içinde 2 gün geçirilen "Doğada ... Olmak" atölyesinden, şehirde uygulanabilecek basit perma kültür tekniklerini gösteren "Kendi Bahçeni Yap" atölyesine; kompost atölyesinden 1 haftalık perma kültür eğitimine, glütensiz ekmek, kurabiye atölyesinden kerpiç ev yapımına kadar birçok atölyeye dahil olmak mümkün.