NG SAPANCA YENİLENDİ

Sapanca’nın eşsiz kültür mozaiğini benzersiz doğasıyla harmanlayan NG Sapanca, büyük bir titizlikle yürüttüğü yenilenme çalışmalarını tamamladı.

NG SAPANCA YENİLENDİ

18 Mart'ta kapılarını tekrar açmaya hazırlanan  NG Sapanca, rüya gibi bir tatil için misafirlerini bekliyor.

NG Sapanca, yenilenen yüzüyle misafirlerini şehrin gürültü ve kalabalığından uzakta, huzurlu bir ortamda, muhteşem bir tatile davet ediyor. Türkiye’nin 7 farklı kalite belgesine sahip ilk 5 yıldızlı oteli olan NG Sapanca,  Aralık 2020'de başlattığı yenilenme sürecini tamamlayarak kapılarını açıyor.Doğanın kalbinde eşsiz bir tatil deneyimi sunan NG Sapanca'da uzman ekiplerin hazırladığı program ile yenilenirken lüksün tadını çıkarabilir ve Sapanca'nın eşsiz manzarasının keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Konforu güçlendiren yenilikler

NG Sapanca, en ince detayına kadar planlanarak hayata geçirilen yenileme çalışmaları kapsamında 291 odasının tamamını ve genel alanlarını yeniledi. Tadilat çalışmaları kapsamında zeminler, mobilyalar ve aydınlatmalar yepyeni bir görünüme kavuşurken, misafirlerin konforu ve hijyeni için odalarda birçok yenileme yapıldı. Bir tanesi kadınlara özel olmak üzere iki yeni hamamın ilave edildiği Spa bölümündeki tüm ahşap alanlar ise boyanarak yenilendi.

Ulusal ve uluslararası düzeyde aldığı birçok ödülle ve ayrıcalıklı hizmetleriyle açıldığı günden beri fark yaratan NG Sapanca, tadilat çalışmalarıyla konuklarının pandemi sürecinde yaşadığı kaygı ve endişeden arınmasına katkı sağlarken yenilenen yüzüyle de konforun ve lüksün sınırlarını aşan bir tatil deneyimi sunmaya devam ediyor.