NIKKI BEACH RESORT & SPA BODRUM AÇILIYOR

NIKKI BEACH RESORT & SPA BODRUM AÇILIYOR
Yarattığı lokal markaların ve İstanbul’un gözde işletmelerinin yanında uluslararası işletme markalarının da gözdesi olan Bodrum, bu sene de favori destinasyonlardan biri olacak gibi görünüyor.

Bodrum’un uluslararası markalarından dünyaca ünlü Nikki Beach Resort & Spa Bodrum 18 Mayıs 2017 tarihinde kapılarını misafirlerine açmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sene Türkiye’de ilk sezonunu geçiren Nikki Beach Resort & Spa Bodrum, yaz öncesi İstanbul’da verdiği davetlerle yaza ne kadar iddialı hazırlandığını da misafirlerine gösteriyor.

1998 yılında girişimci Jack Penrod tarafından müzik, yemek, eğlence, moda, sanat ve sinema elementlerini bir araya getirerek dünyanın ilk lüks Beach Club’ı olarak kurulan Nikki Beach, bu alandaki deneyimini ve lüks konseptini otelcilik alanına da taşıyor.

Bodrum’un en güzel koylarından biri olan Torba’da yer alan Nikki Beach Resort & Spa, “Hayatı Kutlama” mottosu, geleneksel Nikki Beach sunumları ve müzikleri eşliğinde misafirlerine eşsiz bir konaklama, yemek, ve eğlence deneyiminin yanında “Güçlenme, Canlılık & Dönüşüm” konseptiyle zindelik ve sağlığa uzanan özel bir yaklaşım da sunuyor.

Nikki Beach Resort & Spa Bodrum hayatı kutlamaya değer veren herkes için kapılarını 18 Mayıs 2017’de açıyor.