ODEON TOURS'LA ERKEN ALAN KAZANDI

Kasım 2012’de başlayan erken rezervasyon kampanyalarının sona erdiği bu günlerde sınırlı sayıda da olsa bazı otellerde devam eden yüzde 30’a varan indirimler, fırsatı kaçırdığını düşünen tatilciler için bir alternatif oluşturmaya devam ediyor. Ayrıca tüm kredi kartlarına peşin fiyatına 12 taksit imkanı sadece ODEON Tours misafirlerine özel.

Erken rezervasyonla istenilen tatil, en uygun fiyatla alınıyor

İç turizmde her geçen yıl büyümekte olan erken rezervasyonun payının bu sene de geçmiş yılların üzerinde gerçekleştiğini belirten ODEON Tours İç Pazar Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Kamçı şöyle konuştu: “Gelecek yaz sezonu için erken rezervasyon kampanyamızı yine Kasım ayında başlatacağız. Tatil planlarını avantajlı kampanya fiyatları ile oluşturmak isteyen ODEON Tours misafirleri, kendilerine en uygun tatil alternatifine daha ekonomik fiyatlarla sahip olabilecek.”

Erken rezervasyonun fırsatlarından da bahseden Kamçı; “Erken rezervasyon tatilciler açısından sadece otel fiyatlarında bir avantaj yaratmıyor. Tatilini planlayan turist seyahat aracını uçak olarak tercih ederse, otel rezervasyonu ile birlikte erken dönemde satın aldığı uçak koltuğuna daha az bir bütçe ayırarak, sezonda ödeyeceğinden çok daha uygun fiyata ulaşımını planlamış oluyor. ODEON Tours,  IATA üyesi bir tur operatörü olarak, misafirlerine Türkiye’deki tüm uçuş alternatiflerini tecrübeli satış temsilcileri ile hızlıca sunabiliyor” diye konuştu.

ODEON Tours kalite ve güvencesiyle, erken rezervasyon iptal sigortası

ODEON Tours’dan tatil satın alan misafirler bir dünya markası olan Allianz Sigorta ile garanti altına alabilecekleri tatillerini 72 saat kalana kadar koşulsuz iptal edebilme hakkına sahip oluyor. Kamçı; “Erken rezervasyon iptal sigortası yaptırarak tatilini aylar öncesinden satın alan yerli turist, böylelikle hem istediği kategoride oda tercihi yapabilme şansı buluyor hem de bunu daha uygun fiyata gerçekleştirebiliyor” dedi.

ODEON Tours’dan her 100 TL’lik alışverişe, 50 mil

Türk Hava Yolları’nın turizm alanındaki ilk program ortağı ODEON Tours, Miles&Smiles üyelerine, yurt içi ve Kıbrıs otel rezervasyonları ile tüm uçaklı tur paketlerinde her 100 TL harcama karşılığında 50 bonus mil kazandırıyor.