OLİMPOS HOBBİT EVLERİ İLGİ ÇEKİYOR

Halil ÖNCÜ (OLİMPOS) - Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı bir belde olan Olimpos yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

OLİMPOS HOBBİT EVLERİ İLGİ ÇEKİYOR

Doğal ortamı, muhteşem plajı, kartpostallık ormanları ile ün salan Olimpos, her yıl yerli ve yabancı sayısız misafiri ağırlıyor. Olimpos bu güzelliklerine bir güzellik daha katarak Hobbit evleri ile buluştu.

Turizm Dosyası olarak Olimpos  Hobbit evlerine konuk olduk. Kapadokya’da yer alan Mahzen Hotels ve Olimpos Village Otel’in Sahibi İbrahim Ünsal, yeni projeleri olan Olimpos Hobbit evleri ile özellikle çocuklu ailelerin ilgisini çektiklerini söyledi. İbrahim Ünsal, henüz tam anlamıyla tanıtım çalışması yapmamalarına rağmen Hobbit Köyüne ilginin büyük olduğunu söylüyor.

“Olimpos Village Finlandiya evlerinden sonra, bir ilki aha gerçekleştirdik. Toprak altında,sıfır betonla, seir ağaçlarından oluşturduğumuz Hobbit köyümüz hazır. Evlerimizden 12 adet var. Burası bir sırt şeklinde. 12 evimizi 5 dönüm araziye dağıttık. Tema olarak da cüce arkadaşlarımız çalışacak burada. İlerleyen dönemlerde yatırımlarımızı özel havuzlar şeklinde devam ettireceğiz. Hobbitlerimiz ile ilgili reklam çalışması yapmadık. Mevcut otelimize gelen misafirler, bölgeye gelen insanlar hobbitlerimizi ziyarete geliyorlar. Gayet memnunuz. Reklam çalışmalarından sonra daha çok ciddi bir ilginin oluşacağını düşünüyoruz”

Hobbit Evlerinde, Odalar tamamen ahşab ve Tamamen ekolojik ürünler kullanılmış. Bu köyde ayrıca konsept gereği cüce vatandaşlar görev yapıyor. Çevrenin yeşilliği ve mhteşem peyzajı ile dikkat çeken Olimpos Hobbit Köyü büyük ilgi çekeceğe benziyor.