OLYMPOS TELEFERİK RESİM YARIŞMASI SONUÇLANDI


“Dağ, deniz, Teleferik” temalı resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri zirvede düzenlenen bir tören ile verildi.İZLEYİN!...

“Dağ, deniz, Teleferik” temalı olarak Antalya İl genelinde yer alan ilk ve ortaokul öğrencilerinin katılımı ile düzenlenen Olympos Teleferik resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri zirvede düzenlenen bir törenle verildi. Törene dereceye giren öğrencilerin yanı sıra yarışmaya katılan çok sayıda öğrenci ile öğretmen ve veliler de katıldı.



Dereceye giren öğrencilerin resimleri ile sergide yer almaya hak kazanan resimlerden oluşan sergi Olympos Teleferik üst istasyonda açıldı.Yarışmada birinciliği TED Antalya Kolleji 7/D öğrencisi Yağmur Kahraman, ikinciliği Murtuna Gazi Ortaookulu 7/A öğrencisi Hatice Kurt ve üçüncülüğü de Döşmealtı TOKİ Ortaokulu 8/B öğrencisi Şeyma Nur Öztürk aldı.



Birinci olan öğrenci Yağmur Kahraman’a tablet hediyesi Olympos Teleferik Satış Müdürü Haydar Culfa ve Halkla İlşkiler Müdürü Fatih Koyuncu tarafından verilirken, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere de ücretsiz Teleferik bileti ve yemek ile trambolin katapulttan oluşan hediyeleri verildi.