OREX TRAVEL’DEN ANTALYA'DA, POLONYO, ÇEK VE SLOVAK ACENTELERE WORKSHOP!

OREX TRAVEL’DEN ANTALYA'DA, POLONYO, ÇEK VE SLOVAK ACENTELERE WORKSHOP!

Anex Tour’un Orta Avrupa’da faaliyet gösteren Tur Operatörü Orex Travel, 270 Polonyalı, Çek ve Slovokyalı acenteciyi Antalya’ya getirdi

270 Polonyalı, Çek ve Slovokyalı acenteci Orex Travel’in 23 tane partner oteli ile bir aya gelirken, buluşma sonrası  bölgeyi de daha iyi tanımaları açısında çeşitli tur ve geziler düzenlendi.



Anex Tour Avrupa Pazarı Müdürü Uğur Ekener düzenledikleri Workshop konusunda yaptığı açıklamasında” Bizim sadece Avrupa Pazarı olarak sadece Almanya yok, Orta Avrupa’da faaliyet gösteren Orex adından bir tur operatörümüz var. Şu anda kendi otelimiz olan ve Belek’te yer alan Selectum Hotels’de bir Workshop yapıyoruz. Polonya, Çek Cumhuriyeti ve Slovakya’dan 270 tane acenteciye hem ülkemizi, hem otellerimizi hem de bölgemizi tanıtıyoruz. Bir hafta süreyle burada olacak misafirlerimizi 23 tane partner otelimiz ile birlikte buluşturup onlara otelleri gezdirip, çeşitli turlara götürüp, bilgilendirip Türkiye’den güzel anılarla ülkelerine göndereceğiz. Buradaki amacımız sayılara pozitif etkiler sağlamak. Türkiye’yi tanıtmak için turizmde ana faaliyet konuları içerisinde acenteciler, satış ağları çok önemli. Bu sebeple daha etkili olması açısından worhshopları her yıl o ülkelerde yapıyorduk ancak bu yıl bir değişiklik yapıp, Türkiye’ye gelen acente sayısı ve misafir sayısı azalınca daha etkili olması açısından ülkemizde yapma kararı aldık. Burada her şeyin güzel olduğunu, yerinde ve güzel olduğunu gösterme fırsatı sunduk. Avrupa pazarı olarak belli bir çizgide yolumuza devam ediyoruz” dedi.






Workshop’a katılan bölge otelleri de düzenlenen organizasyon için Anex Tour ve Orex Travel yetkililerine çok teşekkür ettiler. Görüşlerini aldığımız otelciler bu yılın geçen yıla göre daha pozitif bir yıl olacağını ifade ederlerken, düzenlenen Workshop için ise görüşlerini şu şekilde açıkladılar:



Uğur Ecel ( Vonresort Hotels Satış ve Pazarlama Müdürü ) -  “Belek’te Selectum Hotels’de OrexTravel’in düzenlemiş olduğu organizasyona katıldık. Anex Tour bünyesinde yer alan Orex Tour bizimde desteklediğimiz ve sürekli çalışmalarda bulunduğumuz bir Pazar. Bu pazarların desteklenmesi görüşündeyiz. Bu yüzden acentelerimiz ile bir araya gelip tesislerimi tanıtma imkanı bulduk. Bu imkan için kendilerine teşekkür ederiz”

Beyza Durukan ( Ava Donna Hotels Avrupa Pazarları Satış Yetkilisi ) – “ Bu Workshop’da Orta Avrupalı acentelerimiz ile buluşmaktan memnunuz. Otellerimizi tanıttık. Kendilerinin ilgisi var. Bu pazarlarda Polonya, Çek ve Slovak pazarlarında kendilerinden yoğun misafir bekliyoruz”

Erdem Yılmaz ( Crystal Otelleri Satış Temsilcisi ) – “ Orex Travel’in gerçekleştirmiş olduğu organizasyonla Polonya, Çek ve Slovak acenteler ile buluştuk. Çok verimli bir organizasyon oldu. Hepimize satış anlamında olumlu yansıyacağını düşünüyorum”

Hasan Sınav ( Delphin Hotels Satış Pazarlama Temsilcisi ) – “ Değerli acentelerimiz ile bir aradayız. Umutluyuz. Umarım güzel bir yıl geçiririz. Önümüzdeki yıllar daha da artarak devam eder”
Bülent Ercan, “ Novum Grubu Satış Pazarlama Müdürü ) – “ Tüm otellerimiz 300 oda kapasiteli. Ağırlıklı olarak Avrupa pazarı ile çalışıyoruz. İlk kez bu yıl Rus pazarında da bir aktivitemiz başladı. Yükselen pazar Rus pazarından da rezervasyonlar alıyoruz. Sezon geçen senenin daha üstünde seyrediyor şu anda. Türkiye’de terör olayları olmadığı sürece bu sayıların artacağını düşünüyorum. Avrupa pazarı maalesef geçen seneye göre biraz daha sıkıntılı geçiyor. Her geçen gün Avrupa pazarında da artan bir rezervasyon grafiği var. 2015’in gerisinde ama 2016’nın daha üstünde bir performansla bu yılı kapatıp gözümüzü 2018’e çevireceğiz”

Ferhat Uğurluer ( Titan Hotels Temsilcisi ) – “Belek’de  Orex Travel’in düzenlediği Polonya, Çek ve Slovakya’dan gelen acentelerin katıldığı Workshop’a katılıyoruz. Bütün otellere ve çalışanlara iyi sezonlar diliyoruz. Bütün yabancı misafirlerimizi gönülden otelimize bekliyoruz”