ORTAK UÇUŞ ANLAŞMASI İMZALADI

Emirates & Azul'dan işbirliği

ORTAK UÇUŞ ANLAŞMASI İMZALADI

Brezilya'da sekiz noktaya gidiş-geliş imkânı sağlayan ortak uçuşlarla kusursuz bir seyahat sağlanıyor.

Emirates ve Azul Linhas Aereas Brasileiras S.A (Azul) ile, yolcuların, Brezilya'daki sekiz şehir ile Emirates'in küresel ağındaki noktaları arasında, Sao Paulo üzerinden gerçekleştirilecek gidiş-dönüş uçuşlarıyla kusursuz bir şekilde seyahat etmelerini sağlayacak bir ortak uçuş anlaşması imzaladı.

Bu ortak uçuş anlaşması, Brezilya Federal Havacılık Kurumu (Agência Nacional de Aviação Civil) tarafından da onaylandı.

Ortak uçuşlar kapsamında yolcular, Rio de Janeiro Santos Dumont (SDU), Belem (BEL) Belo Horizonte (CNF), Cuiaba (CGB), Curtiba (CWB), Juazeiro Do Norte (JDO), Porto Alegre (POA) ve Recife (REC) havalimanları üzerinden Azul tarafından gerçekleştirilen gidiş-geliş uçuşlarıyla, Emirates’in Sao Paulo'dan (GRU) Dubai’ye ve diğer birçok noktaya gerçekleştirdiği uçuşlar ile tek bir biletle kolaylıkla seyahat edebilecekler. Biletler, 25 Ağustos 2021 tarihinden itibaren gerçekleştirilecek seyahatler için 18 Ağustos 2021’den başlayarak, Emirates'in web sitesinden veya Emirates'in yerel satış ofisleri ve seyahat acentelerinden satın alınabilecek.

Emirates Ticari İşler Direktörü Adnan Kazım konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu: “Emirates olarak, yolcularımıza, Brezilya'daki sekiz şehir ile Dubai ve küresel ağımızdaki diğer noktalar arasında Sao Paulo üzerinden gidiş-geliş bağlantı uçuşlarıyla, gelişmiş, kusurusuz ve kolay seyahat imkânı sunmak üzere Azul ile bir ortak uçuş anlaşması yapmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Azul ile olan iş birliğimiz, Emirates için önemli bir pazar olan Brezilya’da bağlantı noktalarımızı artırma ve yolcularımıza daha fazla seçenek sunma konusundaki kararlığımızın bir göstergesidir. Yolcularımız tek bir biletle, yolculuklarının her aşamasında check-in, bagaj kontrolü ve uçağa binişlerde kusursuz bir deneyim yaşayacak. Azul ile çalışmayı ve ortaklığımızı güçlendirmeyi arzu ediyoruz.”

Azul’un Gelir Akışı İşlemleri Müdürü (CRO) Abhi Shah ise şöyle konuştu: “Yolcularımız için son derece faydalı olacak Emirates ortaklığını duyurmaktan çok memnunuz. Hizmet, verilen noktalar bakımından Brezilya'nın en büyük havayolu olarak, bu ortak uçuş anlaşması ile yolcularımızın, Brezilya'da ve dünya genelinde bağlantı uçuşlarıyla benzersiz seyahat imkânlarına erişmesini sağlıyoruz. Ayrıca yolcu hizmetlerinde mükemmeliyetçilik anlayışlarıyla tanınan Azul’un ve Emirates’in bu ortaklığıyla yolcular, daha da mükemmel bir seyahat deneyimine erişiyor.”

Emirates'in hâlihazırda dünya çapında 21 havayolu ve iki demiryolu şirketi ile uçuş ortaklığı ve işbirliği anlaşmaları bulunmakta. Bunun yanı sıra, Emirates'in 106'dan fazla havayolu ve demiryolu şirketi ile interline iş birliği anlaşması da bulunuyor.