OTED'DEN UYGULAMALI EĞİTİM SEMİNERİ

Oted Alanya Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Halit Yeni
 
Seminere çok sayıda kat hizmetleri müdürü katıldı.
 
Hakan Halit Yeni ,Yusuf Olçar,Deniz Diren ve Sibel Cingöz
 
Seminerde bir konuşma yapan Oted Alanya Yönetim Kurulu Başkanı ve Executive Housekeeper Hakan Halit Yeni; "Öncelikle eğitim ve etkinliklerimize desteklerini esirgemeyen firma dostlarımıza, kaplarını bizlere açan işletmecilerimize, basınımıza ve üyelerimize canı gönülden tüm içtenliğimle şahsım ve Oted camiası adına teşekkür ediyorum. Oted Alanya olarak bu güne kadar olduğu gibi bu günde burada yeni bir konuyla birlikte olmanın gururu içersindeyiz. Bizim öncelikli görevimiz teknolojiyle birlikte değişen ve gelişen dünyamızdaki tüm yenilikleri, eğitim seminerlerimiz aracılıyla üyelerimize aktararak bilinçli ve kaliteli hizmet verilmesine öncülük etmektir. Bu gün burada İDEL temizlik ekipmanları ve OLÇAR Restorasyon, mermer, granit, silim firmalarının katkılarıyla, piyasaya yeni çıkan zemin yüzeylerde kullandığımız TWESTER akıllı silim bakım pedlerinin tanıtımını uygulamalı olarak anlatacağız. Hiç bir şekilde kimyasal kullanmadan sadece suyla daha ekonomik bir şekilde zemin yüzeylerimizin bakım ve parlatılma işlemi detaylı bir şekilde anlatılacak, dedi. Önümüzdeki aylarda gerçekleştirecekleri organizasyonlar la ilgili katılımcıları bilgilendiren, Yeni, Önümüzdeki ay bir defaya mahsus olmak üzere seminerimizi 5 gün öne alarak15 Ekim 2010 akşam saat 18.30’da Alanya Konaklı Club Sun Heaven Otel’in ev sahipliğinde yeni bir konuyla üyelerimiz ve dostlarımızla bir araya geleceğiz. Ayrıca Oted Alanya kış organizasyonları kapsamında Aralık ayında gerçekleştireceğimiz şehir dışı eğitim ve sosyal gezi programlarımızın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor," dedi.
 
Alara Otelleri kat hizmetleri Müdürlerine, Başkan Yeni teşekkür çiçeği verdi.
 
Seminerin ikinci bölümü uygulamalı olarak anlatıldı.
 

Uzmanlar Twester’ı anlattı

 
Yeni’nin ardından söz alan Deniz Diren ;HTC tarafından geliştirilen yeni ped teknolojisi sayesinde artık cila yaparken kimyasala ihtiyacınız yok. İdel Temizlik Makineleri ve Otel Ekipmanları firmasının İsveçten bayiliğini aldığı HTC Twister pedleri ile kimyasal kullanmadan daha ekonomik,daha uzun ömürlü parlaklık sağlamanız mümkün.Twister kimyasal kullanımı yerine, milyonlarca mikroskobik elmas partikülünü içinde barındırarak hazırlanmış, temizlik ve cilalama yapmaya yarayan ve bir devrim niteliğinde olan temizleme sistemidir.
Twister pedleri, granit, mermer, betonarme, doğal taş, vinil ve epoksi yüzeyler gibi  bilinen tüm genel yüzey cinslerinde uygulanabilir. Twister yaralı, engebeli ve matlaşmış yüzeylerinizi; parlak, pürüssüz, temiz ve ışıl ışıl cilalanmış gibi bir hale çevirir,dedi
Yaklaşık 4 saat süren eğitim semineri sonrası Hakan Halit Yeni, katkılarından dolayı eğitimci konuklar Deniz Diren, Yusuf Olçar ve seminere ev sahipliği yapan Alara Otelleri kat hizmetleri müdürlerine teşekkür edip çiçek verdi.