OTELLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERECEK!

Antalya’da yer alan Flexart Gergi Tavan ve Duvar Sistemleri yaptığı inovasyon ile antibakteriyel yapı malzemesini sosyal mesafe siperliği haline dönüştürdü.

OTELLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERECEK!

Seritifka tartışmalarının yaşandığı şu günlerde Koronavirüs sonrası özellikle otelcileri yeni bir dönem beklerken, siperlik çalışmasının özellikle oteller tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor.Sistem, Açık büfe, yemek yeme alanları veya ortak alanların ortam ışığını kaybetmeden şeffaf olarak bölünmesini sağlıyor.

Flexart Gergi Tavan ve Duvar Sistemleri Şirket Yöneticisi Bilal Bekci yaptığı açıklamasında, “Turizmde alınacak önlemler açısından kalabalık alanların bölünmesinin söz konusu olduğunu görüyoruz. Tavanlarda antibakteriyel katman olarak kullandığımız filmleri alanların bölünmesinde kullanılmak üzere yeniden bir sistem geliştirerek mevcut ışığını kesmeden sosyal mesafenin korunmasını amaçlayan bir ürün oluşturulduk.  Yaptığımız uygulama ile, açık büfe, yemek yeme alanları veya ortak alanların ortam ışığını kaybetmeden şeffaf olarak bölünmesini sağlıyor. Üzerine logo, resim veya desen gibi UV baskı yapılabilinen sosyal mesafe siperlikleri ile daha estetik bir ortam elde edilenebiliyor.Tavandan askı ile çalışan hafif bir sistem olan sosyal mesafe siperlikleri  yer kaplamaz, esnek ve güvenlidir. Ayrıca antibakteriyel yapısı sayesinde temizlenilmesi ve dezenfekte edilmesi kolaydır”dedi.

Bilal Bekci, Sosyal mesafe siperliklerinin 155x155, 155x205, 155x310 ve 205x310 olarak 4 hazır boy olarak üretildiği gibi ihtiyaçlara göre de üretilebildiğini ve gelen siparişler doğrultusunda çalışmaların da başladığını söyledi.

İletişim:
Flexart Gergi Tavan ve Duvar Sistemleri
www.flexart.com.tr