OTELLERİ ÖDÜL HEYECANI SARDI

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Shining Star Awards 2016- Eğlence Ödülleri; “En Başarılı Su Parkı”, “En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi”, “En Başarılı Temalı Kapalı Alan Eğlence Merkezi” ve “Yılın Girişimcisi” kategorileri ile bu alanlarla ilgili farkındalık oluşturan otellerin ve turizm tesislerinin başarılı çalışmalarını ödüllendirecek. DOF Robotics’in ana sponsoru olduğu, İstanbul Akvaryum, Aqua Florya AVM ve Crowne Plaza Florya’nın da ödül töreni sponsoru olarak yer aldığı yarışma; sektörün gelişimine katkıda bulunmak amacıyla Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından 2 Aralık Cuma günü Crowne Plaza Florya’da gerçekleştirilecek.

Deniz, doğa, spor ve kültür turizmi alanında alternatiflerini artıran oteller; insanların günlük yaşamın yoğun stres ve baskısından uzaklaşarak aileleri ve sevdikleri ile birlikte daha kaliteli zaman geçirme isteklerine yeni eğlence alanları yaratarak cevap veriyor. Eğlence alanları, otellerin seçilmesinde özellikle çocuklu aileler için belirleyici bir etken.

Böyle bir ortamda bünyesinde çocuk eğlence parkları, su parkı, aktivite alanları bulunan oteller eğlence bazlı yatırım kategorilerini gün geçtikçe daha geniş alanlarda kullanıyor. Söz konusu eğlence alanı yatırımlarının turizmi canlandırarak ekonomiye katkı sağladığı, yurtdışından gelen turistlerin konakladıkları gün sayısını artırdığı ve yeme-içme, alışveriş dahil birçok alana pozitif etki yarattığı bir gerçek. Bu çerçevede Tureks Uluslararası Fuarcılık, eğlence alanlarına yatırım yapan otel ve turizm tesislerinin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla Shining Star Awards yarışmasını organize ediyor.

Heyecan Dorukta

Shining Star Awards; “En Başarılı Su Parkı”, “En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi” ve “En Başarılı Temalı Kapalı Alan Eğlence Merkezi” kategorileri ile bu alanlarda farkındalık oluşturan otellerin ve turizm tesislerinin başarılı çalışmalarını ödüllendirecek.

En Başarılı Su Parkı

En az 3 aydır aktif faaliyette olan bünyesinde su kaydırakları, şişme su oyun ekipmanları, su eğlence- spor araçları vb. bulunan eğlence tesisleri, aquparklar ve oteller,

En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi

En az 3 aydır aktif faaliyette olan temalı açık alan eğlence tesisleri, hayvanat bahçeleri, paintball tesisleri, golf tesisleri vb. eğlence odaklı tesisler,

En Başarılı Temalı Kapalı Alan Eğlence Merkezi

En az 3 aydır aktif faaliyette olan temalı kapalı eğlence tesisleri, çocuk eğlence alanları, sinema, bowling, akvaryum ve eğlence odaklı tesisler,

19 kategoride düzenlenen eğlence sektörünün ödüllendirildiği ilk ve tek yarışma “Shining Star Awards 2016 Eğlence Ödülleri” 2 Aralık 2016 Cuma günü sahiplerini bulacak.