ÖZCAN SUCU YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ



Odada, Antalya’nın Muratpaşa,  Konyaaltı ve Kepez’de yer alan 160 Küçük Otel ve Pansiyon üyesi bulunuyor.

Toplantıya üyeler büyük ilgi gösterirken, 2010 yılından bu yana Odanın Başkanlığını yürüten Özcan Sucu güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi. Mevcut Başkan Özcan Sucu ile birlikte Başkanlığa adaylığını koyan Cafer Tayyar Tekin, konuşmasın sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan oylamada Özcan Sucu 160 oy alırken, rakibi Cafer Tayyar Tekin ise 25 oyda kaldı.





Birlikte olursak başaramayacağımız iş yok!

Güven tazeleyerek tekrar Antalya Otelciler Pansiyoncular Camcılar Reklamcılar Matbaacılar Odası Başkanı olan Özcan Sucu yaptığı açıklamasında “Güzel bir Gen el kurul gerçekleştirdik. Üyelerimiz teveccüh gösterdiler, bizi tercih ettiler. İnşallah tüm esnafımıza hayırlı olur. Esnaf arkadaşlarımıza yapacak işlerimiz çok. Hızlı bir şekilde yenilenerek, iyi işler peşinde konuşarak üyelerimize faydalı olmaya çalışacağız. Birebir ilişkilere önem vereceğiz. Birlikte olursak başaramayacağımız iş yok” diye konuştu.



Özcan Sucu’nun Başkan seçildiği Antalya Otelciler Pansiyoncular Camcılar Reklamcılar Matbaacılar Odası’nın Yönetim ve Denetim Kurulu ise şu şekilde belirlendi:



Başkan
Özcan Sucu

Yönetim Kurulu
Ali Kahraman, Tuncel Geçti, Ali Karadere, Namık Bilgin, İhsan Kabak, Ceyhun Arslan Demir

Denetim Kurulu
Hüseyin Altıntaş, Volkan Beyaztuna, Yavuz Karakaş