ÖZEL ÇOCUKLARIN VEDASI ÇOK ÖZEL OLDU

Grand Haber Otel’de konaklayan Federasyon yetkilileri ve sporcular ödül töreninde bol bol eğlendiler ve unutmayacakları bir gece yaşadılar.  Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Birol Aydın, Başkan Vekili Saadettin Akçi, Asbaşkan Aydın Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu gecede her türlü desteği veren Kemerli, Turizmci İş Adamı Ak Parti Kemer Belediye Başkan Aday Adayı Özgür Kurga’da hazır bulundu. Ödül töreninde kupa ve madalyalarını alan Özel Sporcular, tören sonrası çalan müzikler eşliğinde doyasıya oynayarak stres attılar.



Özgür Kurga’ya teşekkür plaketi

Kemer’e geldikleri günden bu yana desteğini hiç esirgemeyen Kurga’ya bir teşekkür plaketi veren Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Birol Aydın , “ Öncelikle şunu söyleyeyim. Bizim siyasetle işimiz yok. Her kim olursa olsun bu özel çocuklarımızın yanında oluyor ve gereken desteği veriyorsa bizde ona ailelerimiz adına teşekkür ederiz. Sayın Özgür Kurga’ya da her zaman bizlere verdiği çok büyük destekler için teşekkür ediyor, çıktığı yolda başarılar diliyoruz. İnşallah ileride birlikte Kemer’de daha çok Şampiyonalar yaparız. ” dedi. Özgür Kurga da yaptığı kısa konuşmasında, “Özel insanlarımızın evlerinde değil daha çok sosyal hayatın ve sporun içinde yer almaları gerektiğine inanıyorum. Bu bakımdan Federasyonumuzun yaptığı işleri de taktirle karşılıyorum. İnşallah gelecek yıllarda da sizleri Kemer’de konuk etmek isteriz. İlerleyen günlerde bu organizasyonların devamını yapmak için birçok çalışmamız olacak. Başta Birol Aydın Başkanım olmak üzere tüm Yönetim Kuruluna ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, sizleri tekrar Kemer’de görmek üzere iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Birol Aydın, “ Onlar her şeyin en iyisine layıklar!”

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Birol Aydın gecede yaptığı konuşmasında , “ Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu olarak amacımız, kurumsallaşmış yapısı, nitelikli spor elemanı, bilimsel ve yenilikçi yaklaşımlarla özel sporcularımıza spor hizmeti, yaşam zenginliği ve kalıcı unsurlar bırakmaktır. Bu amaçla bu yıl içerisinde Türkiye’mizin dört bir noktasında zihinsel engelli sporcularımızın katılımı ile çeşitli branşlarda çok sayıda şampiyona organize ettik. Bu organizasyonlarımız ile bu sporcularımızın ve ailelerin Türkiye’nin farklı noktalarını görmelerini sağladık.  Onlar özel oldukları kadar güzel çocuklarımız. Her şeyin en iyisine layıklar. Bizde Federasyonumuz olarak onlara her türlü desteği veriyoruz. Başta Yönetim Kurulumuz olmak üzere, öğretmenlerimize ve Şampiyonada görev alan tüm hocalarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Şampiyonada yarışan tüm sporcularımız bizlerin gönüllerinin birincileridir. ” dedi.

İşte Ödül töreninde madalya ve kupa alanlar


Türkiye Özel Sporcular Federasyonun 2013 yılı faaliyet programında yer alan ve 11-13 Aralık 2013 tarihleri arasında Kemer’de gerçekleştirilen Türkiye Bocce Şampiyonasında dereceye girenler ise şöyle:
Ankara Saray Rehabilitasyon Merkezi Spor Kulübü üçüncü, Bilecik Bozüyük Şehit Zafer İş Okulu Spor Kulübü ikinci ve Antalya Manavgat Doktor Hüseyin Varol İş Okulu birinci olarak kupalarını ve madalyalarını aldılar. B Grubu'nda ise Giresun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü Spor Kulübü birinci olurken, Burdur İsmail Şerife Sarı Rehabilitasyon Merkezi Spor Kulübü ikinciliği, Edirne Eğitim Uygulama Okulu ise üçüncülüğü kazandı.


Türkiye Özel Sporcular Federasyonun 2013 yılı faaliyet programında yer alan ve 11-13 Aralık 2013 tarihleri arasında Kemer’de gerçekleştirilen Türkiye Bocce Şampiyonası için Kemer’de bulunan Federasyon yetkileri ve sporcular Şampiyonanın ödül töreninde bir araya geldiler. İZLEYİN!...