PALMARINA BODRUM CNR ARASYA BOAT SHOW'DA

Palmarina Bodrum, 15-24 Şubat 2013 tarihinde CNR Expo İstanbul’da düzenlenen Avrasya Boat Show’a katılacak. Dünya markası Bodrum’un eşsiz ambiansında yepyeni ve alışılmadık bir yaşam sunan Palmarina Bodrum, denizcilik sektörünün en büyük etkinliği olan CNR Boat Show’da yat ve tekne tutkunlarına bu eşsiz keyfi yaşama fırsatı sunacak.

Palmali Grup tarafından geçen sene Bodrum Yalıkavak’ta satın alınarak yenilenen Palmarina Bodrum, yeni oluşumu ile marinasında konuk ettiği mevcut yatlara hizmet vermeye devam ederken, Türkiye’nin ilk ve tek Mega/Giga yat projesini de hayata geçiriyor. Palmarina Bodrum, Türkiye’nin ilk ve tek LRQA dan ISO 9001-2008 belgeli marinası olan, yeni yönetim anlayışı ve yapılan yatırımlarla günümüzde bölgedeki en güvenli marinalar arasında bulunuyor.

CNR Avrasya Boat Show süresinde Palmarina Bodrum’un salon 3’te yer alan standını ziyaret eden ve kontrat yapanlara fuara özel indirim uygulanacak. 75 – 120 metrekare arası tekneler için %5, 121 – 249 metrekare arası tekneler için %10, 250 metrekare üzeri ve üstü tekneler için %15 indirim fırsatı sunulacak.