PEGASUS HAVA YOLLARI, ALMANYA’DAKİ TARİFELİ UÇUŞLARINA NÜRNBERG’İ EKLİYOR

Yurt içinde ve yurt dışında uçuş ağını genişletmeye her geçen gün hız kesmeden devam eden Pegasus Hava Yolları, Haziran ayı itibariyle Almanya’daki 6. uçuş noktası olan ve önceden dönemsel uçuşlar düzenlediği Nürnberg’e yıl boyunca uçmaya başlıyor.

Misafirler, 49,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulan ve haftada 3 tarifeli sefer gerçekleştirilecek Nürnberg’e İstanbul Sabiha Gökçen’den Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri; Nürnberg’den Sabiha Gökçen’e ise Salı, Perşembe ve Pazar günleri uçma fırsatı buluyor.
Ayrıca Temmuz 2013’te başlayacak ve yaz dönemi boyunca devam edecek olan İzmir – Nürnberg seferleriyle Pegasus misafirleri, Perşembe günleri İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan Nürnberg’e ve Cuma günleri Nürnberg’den İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na direkt uçabilecekler.

Pegasus misafirleri, Nürnberg’den yurt içinde Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Batman, Bodrum, Diyarbakır, Dalaman, Erzincan, Ankara, Elazığ, Şanlıurfa, Gaziantep, Konya, Kütahya Zafer, Malatya, Muş, Samsun, Trabzon, Van olmak üzere 20 noktaya;  yurt dışında Belgrad, Bologna, Kuzey Kıbrıs, Bükreş, Priştine, Saraybosna, Üsküp olmak üzere 7 noktaya, toplam 27 noktaya bağlantılı olarak ulaşabilecekler.

Pegasus Hava Yolları 7 senede Almanya’ya 2.700.000 misafir taşıdı
Pegasus’un, 2006 yılında Stuttgart ile başladığı ilk Almanya uçuşlarına Münih, Düsseldorf, Köln ve Berlin ile devam ettiğini hatırlatan Pegasus Hava Yolları Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk, “Bu seneye kadar Almanya’da tüm yıl boyunca 5 noktaya, yaz aylarında ise Nürnberg, Zweibrücken ve Hannover dahil olmak üzere 8 noktaya seferler düzenliyorduk. 2006 yılında Almanya’da Stuttgart’la başladığımız ilk tarifeli seferimizden 2012 yılının sonuna kadar, yaklaşık 2 milyon 700 bin  misafirimizi uçmanın kolay yolu ile tanıştırdık. Bu yıl Haziran ayından itibaren Almanya’da kesintisiz tarifeli seferler düzenlediğimiz şehirler arasına, Nürnberg’i de katıyoruz. Bundan böyle Nürnberg’e Sabiha Gökçen’den tüm yıl boyunca uçuş yapıyor olacağız. Yaz ve kış aylarında tarifeli sefer düzenlediğimiz nokta sayısını 6’ya yükselterek iki ülke arasındaki seyahati kolay ve bütçeye uygun hale getirdik. Haziran ayı itibariyle tüm yıl boyunca Türkiye’de 5 noktadan, Almanya’nın 6 noktasına haftada 64 tarifeli sefer ile seyahat imkanı sunmaya başlıyoruz” dedi.