PEGASUS HAVA YOLLARI DENİZLİ’YE İLK UÇUŞUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Yurt içinde ve yurt dışında uçuş ağını genişletmeye her geçen gün hız kesmeden devam eden Pegasus Hava Yolları’nın yeni uçuş noktası Denizli’ye ilk uçuşu 1 Nisan’da gerçekleştirildi.

Pegasus’un Denizli – İstanbul seferleri, 1 Nisan’dan itibaren; Salı ve Çarşamba günleri İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Denizli’ye saat 20.20’de ve Denizli ’den İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na saat 21.45’te; Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri ise İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Denizli’ye saat 06.45’te ve Denizli ’den İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na saat 08.10’da olmak üzere haftanın 5 günü, 39.99 TL’den başlayan fiyatlarla gerçekleşiyor.
 
Pegasus, Denizli’yi yurt içinde 6 yurt dışında 31 noktaya bağlıyor.

Pegasus misafirleri, 64. Uçuş noktası olan Denizli’den, yurt içinde Adana, Ankara, Diyarbakır, Elazığ, Trabzon ve Van olmak üzere 6; yurt dışında Almati, Amsterdam, Londra, Stokholm, Orly, Milan, Lyon, Bologna, Roma, Brüksel, Basel, Beyrut, Batum, Kopenhag, Orly, Münih, Düsseldorf, Berlin, Stuttgart, Donetsk, Omsk, Kharkiv, Lviv, Tel Aviv, Kuzey Kıbrıs, Viyana, Zürih, Bükreş, Üsküp, Priştine, Saraybosna olmak üzere 31, toplam 37 noktaya bağlantılı olarak uçabilecekler.