PEGASUS, KIRIM’IN BAŞKENTİ SİMFEROPOL’E

Pegasus misafirleri, Simferopol’e İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Pazartesi ve Cuma günleri saat 11:35’te; Çarşamba ve Pazar günleri ise saat 15:00’te uçarken;  Simferopol Uluslararası Havaalanı’ndan Pazartesi ve Cuma günleri saat 14:00’te; Çarşamba ve Pazar günleri saat 17:25’te uçma fırsatı yakalayacak.

Pegasus, Simferopol’ü  50 noktaya bağlıyor

Pegasus, misafirlerini Simferopol’e yurt içinde Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Batman, Bodrum, Diyarbakır, Dalaman, Denizli, Balıkesir/Edremit, Erzincan, Erzurum, Ankara, Şanlıurfa, Gazipaşa, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Konya, Malatya, Mardin, Muş, Nevşehir, Samsun, Trabzon, Sivas olmak üzere 26 noktadan; yurt dışında ise Amsterdam, Atina, Beyrut, Köln, Kopenhag, Doha, Dubai, St. Etienne/Lyon, Kıbrıs/Ercan, Bişkek, Bakü, Hannover, Tahran, Kuveyt, Marsilya, Nürnberg, Priştine, Üsküp, Londra, Berlin, Tiflis, Tel Aviv, Viyana, Zweibrücken olmak üzere 24 noktadan; toplamda 50 noktadan bağlantılı olarak uçuracak.

Yeni uçuş noktası Simferopol ile birlikte Pegasus’un uçuş ağı Avrupa, Orta Doğu, Rusya ve Kafkaslarda yer alan 31 ülkede toplam 78 noktaya ulaşıyor.

Pegasus’un yeni rotası Simferopol...

Türkiye’de Akmescit olarak da bilinen, Ukrayna’ya bağlı Kırım Özerk Cumhuriyeti’nin başkenti Simferopol’ün en önemli lezzetlerinin başında kömür ateşinde pişirilmiş şiş kebap benzeri “Shashlik” geliyor.

Salgır Irmağı kıyısında, Çatırdağ’ın kuzey yamaçlarında yer alan şehirde, adına şiirler yazılan Gözyaşı Çeşmesi, mimari ve kültürel bir değere sahip olan Ulu Cami, şehrin ortasından geçen Salgır Nehri’nin kenarındaki parklar ve sanat müzeleri bahar aylarında keşfedilmeyi bekleyen yerler arasında...