PGS WORLD PALACE 2014 SEZONUNU KAPATTI

2014 sezonunu kapatan ve kış döneminde kapılarını turistlere kapalı tutan otelde, bütün yaz boyunca yoğun bir tempoda çalışan otel personelleri, akşam saat 18.00 de başlayıp 22.00 ye kadar süren gecede önce sahne alan COLOMBİYA ve AFRİKA Uyruklu dansçıların dans gösterileri ile hareketli dakikalar yaşayıp,ardından Gurup Akdeniz Şarkıları ve oryantal ALARA & DİLARA nın dansları eşliğinde gönüllerince bir gece geçirdiler.

Geride bıraktığımız kazasız belasız ve yorucu gecen bir sezonun ardından, çalışanlarımız için bir TEŞEKKÜR niteliği taşıyan bu gecede, personellerimizi mutlu ve kaynaşma içinde görmek yönetim olarak bizleri de mutlu ediyor diyen Otel Müdürü Erdal ÇELİK, personele hitaben yaptığı konuşmada “Kemer bölgesindeki bir çok otel gibi bizde kapanan oteller arasında yer alıyoruz. Her yıl sonu aramızdan ayrılan personellerimiz için elbette üzüntü içinde oluyoruz anacak bu tablodan kaçmamız da zor görünüyor. Alışarak ve sabırla idare etmemiz gereken en zor dönemlerden birisi bu kış dönemleri. Önümüzdeki yıl hepinizi yeniden bir arada görmek en birinci arzumuzdur. Sizlerin olumlu performansları ve gayretleri ile her yıl bir sonraki yıllara umut ile bakıyoruz.” şeklinde açıklamada bulundu.

Geceye katılamayan şirketin önde gelen yönetici ve kurucularından başta Ülkü ÜSTÜN ve Ramazan AKPINAR olmak üzere, Rose Otel GM Mücahit BÜYÜKKARA ve Sn. Sabri YUMRUTEPE mesajları büyük alkışları arasında salondaki katılımcılara okundu.

PGS Kiriş Resort Otel GM Adem ÇİÇEK ile birlikte Sn. ÇELİK tarafından yıllın personellerine ödüllerin yanı sıra, müşteri anket ve yorumlarına göre ilk üç sırayı elde eden MUTFAK - F&B SERVİS ve ANIMASYON departmanlarına kupa ve madalyalarını verdiler.

Değerlendirme sonuçlarına göre birinci olan Departman adına Culinary Director Sn. Recep YÜKSEL ve yardımcıları İsmail KAYKUSUZ ile Ramazan ERTOSUN a kupa ve madalyalar verildi.

Lojman personeli ne Lojistik Destek Şampiyonluğu kupası ve madalyaları verilirken Şekerler Turizme de taşımacılık alanındaki desteklerinden dolayı 2. Lik madalyası ve plaketi verildi.

Yılın Personeli olma unvanını elde eden Teknik Servis Departmanından Hacı AKDAĞ ,yılın İkincisinin ise Mutfak Departmanından İrfan GÜL, yılın Üçüncüsü H/K Departmanından Döndü ÖLMEZ ın sahneye davet edildiği gecede, personellere ödül ve plaketleri Sn. ÇİÇEK ve Sn. ÇELİK tarafından verildi.


Gecede otel çalışanlarına Izgara Barbekü etler, zengin salata ve meze çeşitlerinin sergilendiği açık büfe yemeklerin ardından, çeşitli hediye çekilişlerin yapıldığı yıl sonu balosunda, TELEVİZYON – BUZ DOLABI – ÇAMAŞIR MAKİNESİ – HALI YIKAMA MAKİNESİ – BİLGİSAYAR – ELEKTRİK SÜPÜRHESİ- FIRIN – SET ÜSTÜ OCAKLAR gibi bazı hediyeler de çekiliş yapılarak personel dağıtıldı.

Otel Yönetimi adına çekilişi yöneten İnsan Kaynakları Yöneticileri Sabahattin YILDIZ ve Mustafa YURT “bu değerli malzemelerin yanında, bizlere ve çalışanlarımıza verilen kıymeti de en büyük hediye olarak kabul ediyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.