PLUS HOTEL BÜYÜYOR

Konsept olarak şehir merkezlerinde konumlanan, konfor ve ayrıcalıklı hizmeti ulaşılabilir kılan Plus Hotel, Cihangir’den sonra Anadolu yakasına geçerek Bostancı Ataşehir’de ikinci otelini hizmete açtı.

18 - 30 m2 arasında değişen; standart, superior, executive ve aile odalarından oluşan toplam 65 odayla İstanbul’un yeni cazibe merkezinde konumlanan Plus Hotel Bostancı, hizmet-kalite ve fiyat dengesiyle öne çıkıyor.

İstanbul’un ana ulaşım hattı E-5 karayolunun yanında, kolayca ulaşılabilen konumunun yanı sıra İstanbul’un her yerine kolayca ve trafiğe yakalanmadan kapısının önündeki metro istasyonundan gidilebilen Plus Hotel Bostancı Ataşehir, finans merkezine 3 dakika, Bağdat Caddesi’ne 10 dakika, Kadıköy’e 15 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 30 dakika, Sultanahmet ve Taksim’e 45 dakika mesafede.

Leziz bir mutfağa sahip 100 kişilik restoranı, 2 toplantı salonu ve SPA’sıyla hizmet veren Plus Hotel Bostancı, balayı, uzun dönem konaklama ve iş dünyasına yönelik olarak hazırladığı tekliflerle de dikkat çekiyor.
...