PORT NATURE LUXURY RESORT HOTEL & SPA BİRİNCİLİKLERE ABONE

2015 sezonunu değerlendiren Gürpınar yaptığı açıklamasında "Port Nature ekibi olarak, 2015 sezonunda daha çok pazarlama, daha kaliteli hizmet yapılması gerektiğine inanıyoruz. Bu sebeple Türk ve Dünya starlarını tüm sezon boyunca, otelimizde buluşturuyor ve turizm fuarlarına bizimle beraber katılımlarını sağlıyoruz. Ayrıca, geniş kadromuza ilave olarak, içerisinde Misafir ilişkileri, Animasyon, Yiyecek & İçecek, Show Barmen ve Mixologist’ lerden oluşan  40 kişilik Event ekibi planladık ve fuarlara katılımlarını sağladık"dedi.



Yapmış oldukları çalışmaların karşılığını almaya başladıklarını da belirten Gürpınar, "  Örnek vermek gerekirse;İki on-line satış portalında Türkiye birinciliği,İç Pazar acente satışlarında Türkiye birinciliği,Bünyemizde bulunan Kaan Spa, otelimizde verilen hizmette Türkiye birinciliği,Şu an itibariyle, bütçelediğimiz birinci dönem erken satış oranlarının  % 5 üzerindeyiz"dedi.







Son olarak katıldıkları EMİTT fuarını da değerşendiren Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa Genel Müdürü Süleyman Gürpınar " Emitt’e olan ilginin,Rus pazarındaki kriz algısı nedeniyle,geçen senelere oranla daha fazla olduğunu ve beklentilerin yüksek olduğunu gözlemledim. Fakat piyasadaki algının tam tersine, mart ayı itibariyle bu olumsuz algının çok hızlı bir şekilde değişeceğini,Nisan sonunda tamamen olumlu bir sürecin başlayıp, Avrupa’yı ziyaret eden,14 milyon Rus tatilseverin, destinasyon değişikliğini Türkiye lehine yapacağını ve hatta Eylül-Ekim-Kasım aylarında çok büyük taleplerin olacağına kesinlikle inanmaktayım"diye konuştu.