RADİSSON BLU, TRABZON'DA KAPILARINI AÇTI

Şık mekanlarda pozitif ve kişiselleştirilmiş hizmetler sunan lüks otel markası Radisson Blu, en yeni otelininTürkiye’nin tarihi şehriTrabzon'da açıldığını duyurdu. Toplam162 odalı otel, şehrin tarihi kalbi sayılan Boztepe'deki konumundan muhteşem Karadeniz manzaraları sunuyor.

RADİSSON BLU, TRABZON'DA KAPILARINI AÇTI

Radisson Hotel Group Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Bölgesi Kıdemli Başkan Yardımcısı Tim Cordon, açılışla ilgili olarak şöyle konuştu: “Trabzon’da ilk RadissonBlu otelimizi açmaktan ve ikonik otel markamızın varlığını Türkiye'nin kuzeydoğu kıyı şeridinde genişletmekten mutluluk duyuyoruz. RadissonBlu’nun Avrupa’nın en büyük lüks otel markası olarak mükemmel bir konumda olması da bize memnuniyet veriyor. Trabzon, geçmişten bu yana Karadeniz kıyısında, özellikle eski İpek Yolu üzerindeünlü bir ticaret limanı haline gelmesini sağlayan stratejik bir konumda yer alıyor. Bu mirası sürdürmeyi umuyor, hem yerli hem yabancı seyahat severlerin şehrin zengin tarihini ve yemyeşil doğasını keşfetmekten keyif alacağına inanıyoruz”

Türkiye’de 21 otelle faaliyetlerini sürdüren Radisson Hotel Group, dünya çapındakiçok sayıda destinasyonda 1.400 otelden oluşan bir portföye sahip bulunuyor.

RadissonBluHotel, Trabzon Genel Müdürü Mehmet Keser ise şunları söyledi: “İlk misafirlerimize yeni otelimizde hoş geldiniz demeyi ve onlara “Yes I Can” sloganlı ünlü misafirperverliğimizi yaşatmayı heyecanla bekliyoruz. Otelimiz, Trabzon'un kültürünün ve tarihinin en iyi yönlerini keşfetmek için ideal bir ortam sağlamanın yanı sıra muhteşem Karadeniz manzaraları da sunmak için mükemmel bir konumda bulunuyor. Misafirlerimiz, işine tutkuyla bağlı ekibimizin hizmetleriyle Trabzon'da unutulmaz bir konaklama deneyimi yaşayacaklarından emin olabilirler.” diye konuştu.