RAHMİ KOÇ MÜZELERİNE TRİPADVİSOR’DAN ÖDÜL

Sanayiden havacılığa, denizcilikten, askeri teknolojilere ve otomotive kadar oldukça geniş bir ilgi alanı olan, ilginç anılar ve öykülerle dolu, eğlenceli, modern ve öğretici bir yakın tarih hazinesi İstanbul Rahmi M. Koç Müzesi ve Ankara’nın ilk ve tek sanayi müzesi Çengelhan Rahmi M. Koç Müzesi dünya genelindeki en büyük seyahat sitelerinden biri olan TripAdvisor tarafından ödüllendirildi.

Dünya genelinde yapılan misafir değerlendirmeleri sonucu belirlenen ve 5 üzerinden minimum 4,5 puan alan otel ve işletmelerin layık görüldüğü TripAdvisor ödüllerine layık görülen İstanbul Rahmi M. Koç Müzesi ve Çengelhan Rahmi M. Koç Müzesi aynı zamanda TripAdvisor'ın milyonlarca kullanıcısının oyları neticesinde belirlenen “Travellers' Choice 2013” listesinde yer aldı.

Seyahat eden gerçek kişilerden güvenilir tavsiyeler ve rezervasyon araçlarına doğrudan bağlantılar içeren zengin seyahat seçenekleri ve planlama özellikleri bulunan TripAdvisor'ın, misafir memnuniyeti anketi sonuçlarını göz önünde bulundurarak hazırladığı “2013 Yılı Travellers Choice” listesinde Ankara’nın ilk sanayi müzesi olan aynı zamanda Ankara ve Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili objelere koleksiyonunda yer veren Çengelhan Rahmi M. Koç Müzesi 92 gezilecek yerler listesinde ikinci sırada yer alırken, her geçen gün yeni objelerin katılımıyla daha zengin koleksiyona sahip olan İstanbul Rahmi M. Koç Müzesi ise 584 gezilecek yerler listesinde dokuzuncu sırada yer aldı.
Rahmi M. Koç Müzesi ve Çengelhan Rahmi M. Koç Müzesi yalnızca objeler için ziyaret edilen bir mekan olarak değil ziyaretçilerin dilediği zaman bir şeyler yemek içmek, arkadaşlarıyla sosyalleşmek için geldiği interaktif mekan olarak hizmet veriyor.