REAL KONAK HOTEL’DEN BÖLGE TURİZMİNE DESTEK

Karnak İnternational Travel Kontrat Müdürü Adnan Uzan Batman’a gelerek Bölge turizmini yerinde inceledi.

Adnan Uzan yaptığı açıklamada; Bölgenin tarihi,kültürel ve doğa turizmini yerinde inceledim.Batıdan Doğuya ciddi bir potansiyelin olduğunu gördüm  Batman,Mardin,Siirt ve Diyarbakır illerinin çok iyi bir yere sahip olduğunu yapacağımız yeni projelerle Güneydoğu Turizmine canlılık katacağımızı düşünüyorum, Real Konak Hotel Genel Koordinatörü Hüseyin Aslan’nın da özellikle bu bölgeye olan olumsuz algıları değiştirmek için verdiği cabadan dolayı kendisini tebrik ederim’’ dedi.

Real Konak Hotel Genel Koordinatörü Hüseyin Aslan; Türkiye’nin en önemli tur operatörlerinde Karnak Travel Kontrat Müdürü Adnan Uzan’ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Amacımız Batıdaki tur operatörleri ile beraber Mezopotamya kadim tarihini buluşturup  efsunlu tarihini okumak ve kültürel mirasına sahip çıkmak bu konuda Biz Real Konak Hotel olarak Batman’da konaklama işletmeciliğinin makus talihini Real Konak Hotel ile yendik diyebilirim. Batman’da seyahat etmeyi planlayıp ta puslu hava nedeniyle bu planlarını beklemeye alan tüm gezginleri,iş adamlarını, kültürel, tarih ve doğa sevdalılarını kültür,tarih  kenti kadim Batman’a bekliyoruz. Eminim geldiklerinde örneğin Hasankeyf’i gördüklerinde insanlarımızın samimi ve içtenliğini ile karşılaştıklarında ‘’keşke daha önce gelseydik’ diyecekler dedi.

Genel Müdür Yardımcısı Sinan Sarı:  Batman sahip olduğu tarihi ,kültürel ve doğal miras ile tam bir turizm açık hava müzesi konumunda. Bu nedenle yerli ve yabancı misafirlerimizi muhakkak bekliyoruz" dedi.