RESORT KONGRESİ START ALIYOR

“Turizmin geleceği, geleceğin turizmi” ana teması ile 8.Uluslararası Resort Turizm Kongresi, 28-29 Kasım 2018’de Antalya’da yapılacak.

RESORT KONGRESİ START ALIYOR

Türk turizmi, 2018 yılında yeniden yükselen talep ivmesine kavuştu ve yanında süregelen soru ve sorunlar da çözüm masasında yerini aldı. Yeni gelişmeler ışığında, 2019 yılı ve sonrasına yönelik, Türk turizminin yeri ve geleceği Dünya turizminin önemli aktörleri tarafından değerlendirilecek. Turizmin mevcut durumu ile kısa, orta ve uzun vadeli olası gelişmelerin sektöre yansımaları, 8. Uluslararası Resort Turizm Kongresi’nde ele alınacak. Kongrenin ana teması  her yıl olduğu gibi “Geleceğin Turizmi, Turizmin Geleceği” olacak.

Konu Başlıkları ise

EKONOMİK GELİŞMELER
HAVACILIK SEKTÖRÜNDE GELİŞMELER
TÜRKİYE’DE TURİZMİN DURUMU VE AKDENİZ BÖLGESİNDE REKABET
ONLINE VE DİJİTAL TURİZMDE DEĞİŞEN TURİST PROFİLİ
RUSYA YENİDEN
TÜRKİYE’NİN TANITIMINDA MEDYANIN ROLÜ
OTELCİLİKTE YENİ EĞİLİMLER
2019 TÜRKİYE TURİZM VE TANITMA STRATEJİSİ
KONAKLAMA  SEKTÖRÜNDE NELER OLUYOR?

Bugüne kadar; Resort Kongrelerine Almanya eski Başbakanı Gerhard Schröder, Thomas Cook CEO’su Peter Fankhauser, TUI CEO’su Peter Joussen, Der Touristik CEO’su Sören Hartmann gibi etkin isimler konuşmacı olarak katıldı.

Bu yıl kongrede Jet2Holidays CEO’su Steve Heapy baş konuşmacı,  kongre ana sponsoru Denizbank CEO’su Hakan ATEŞ, Hotelbeds Yön. Kur. Bşk. Joan VILA, Tanıtma Genel Müdürü Timuçin Güler, TÜROFED Bşk. Osman AYIK, LMX CEO’su Lars LUDWIG, ReviewPro CEO’su Ronald James FRIEDLANDER gibi konuşmacılar yer alacak.

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) organizasyonu ile  gerçekleştirilecek kongreye, yurtiçinden ve yurtdışından seyahat endüstrisinde yer alan bütün kesimler ile finansman, danışmanlık, yatırım, işletme, yönetim, tedarikçi firmaların üst düzey karar verici temsilcileri katılacak.  Geçtiğimiz yıl 1300 kişinin katılım sağladığı kongreye, bu yıl 1500 civarı katılım bekleniyor.

Farklı konu başlıklarında oturumlarla gerçekleşecek Kongre, 28 Kasım 2018’de  Baia Otel Lara’da kokteyl açılış programı ile başlayacak. 29 Kasım 2018’de Miracle Otel’de Kongre gerçekleşecek.

#resortkongresi twitter hesabı ve www.aktob.org.tr hesabından canlı yayın yapılarak kongreye interaktif katılım sağlanabilecek.

Kayıtlar www.aktob.org.tr sitesinden yapılmaktadır.