RESORT KONGRESİNDE TURİZM DEVLERİ BULUŞACAK

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği(AKTOB) tarafından bu yıl 8. kez düzenlenecek Uluslararası RESORT Turizm Kongresi'nde , dünyanın önemli turizm aktörleri konuşmacı olarak yer alacak.Her yıl artan izleyici kitlesi ile Türk ve Dünya turizminin en büyük buluşma noktalarından birisi konumuna gelen kongrede "Turizmin Geleceği, Geleceğin Turizmi" başlığı altında önemli konular ele alınacak.

28 Kasım 2018'de Baia Otel Lara'da düzenlenecek gala akşamı ile başlayacak olan 8. Uluslararası RESORT Turizm Kongresi, 29Kasım 2018 tarihinde Miracle Otel Lara'da gerçekleşecek.

Daha önce, Thomas Cook, TUI, DER Touristik gibi dünya seyahat pazarına yön veren şirketlerin CEO'larının katıldığı Resort Kongresi bu yıl Jet2Holidays CEO’su Steve Heapy, Hotelbeds Grup Yönetim Kurulu Başkanı Joan Vila'nın yanı sıra, çok sayıda önemli isim katılacak.

Türkiye turizmine ilişkin sorular, sorunlar ve çözüm önerileri Resort Kongre’sinde masaya yatırılacak. Turizmde büyüme nasıl sürdürülebilir?  Ziyaretçi sayılarının yanı sıra gelirde yükseliş nasıl yakalanabilir? Turizm sezon endeksli eksenden çıkartılıp tüm seneye nasıl yayılabilir... Bu sorular farklı başlıklar altında, 2018- 2019 yılı ve sonrasına yönelik, Türk turizminin yeri ve geleceği, Dünya turizminin önemli aktörleri tarafından değerlendirilecek.

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) organizasyonu ile  gerçekleştirilecek kongreye, yurtiçinden ve yurtdışından seyahat endüstrisinde yer alan turizmin bütün kesimleri ile finansman, danışmanlık, yatırım, işletme, yönetim, tedarikçi firmaların üst düzey , karar verici temsilcileri katılacak.  Geçtiğimiz yıl 1300 kişinin katılım sağladığı kongreye bu yıl 1500  civarı katılım bekleniyor.

#resortkongresi twitter hesabı ve www.aktob.org.tr hesabından canlı yayın yapılarak kongreye interaktif katılım sağlanabilecek.