RICHMOND İSTANBUL'A EN İYİ YÖNETİLEN ŞEHİR OTELİ...

Richmond İstanbul, turizm endüstrisinin en önemli ödüllerinden biri olan QM Awards 2018’de “Türkiye’nin En İyi Yönetilen Marmara Bölgesi Şehir Oteli” ödülüne layık görüldü.

RICHMOND İSTANBUL'A EN İYİ YÖNETİLEN ŞEHİR OTELİ...

Ödülle ilgili konuşan Richmond İstanbul Genel Müdürü Ulustan Muhluoğlu, “Bizi bu özel ödüle götüren oylarıyla destekleyen herkese ve başarılı çalışmalarından ötürü ekibime yürekten teşekkür ediyorum. Misafir memnuniyetini ve hizmet kalitemizi daha da üst seviyeye taşımak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Richmond İstanbul Genel Müdürü Ulustan Muhluoğlu

Türk turizminin en kapsamlı ödül töreni olan ve bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilen “Quality Management Awards”, Belek’te düzenlenen özel bir törenle sahiplerini buldu. Turizm sektöründen yaklaşık 60 bin kişinin oyları ile belirlenen ödülü Richmond İstanbul Genel Müdürü Ulustan Muhluoğlu aldı. Quality Management Ödülleri turizm endüstrisinde kaliteyi yönetmenin önemini vurgulayarak, 2010 yılından beri kurumsallaşma ve markalaşma çalışmalarına yoğunlaşan otelleri, yatırımcıları ve diğer turizm profesyonellerini takdir ediyor.