RIXOS HOTELS YENİ YILA ÖDÜLLERLE GİRDİ

Özenli hizmet anlayışını, yenilikçi ve yaratıcı konseptiyle harmanlayarak konuklarını en iyi şekilde ağırlayan Rixos Hotels, Avrupa'nın önde gelen otel değerlendirme platformlarından HolidayCheck tarafından ödüle layık görüldü.

Rixos Sharm El Sheikh, üst üste 5. kez ödüle layık görülürken 2018’de en prestijli HolidayCheck Gold Award ile ödüllendirildi. Rixos Seagate Sharm ise ikinci yılında tatilciler tarafından beğeni toplayarak “2018’in En İyi Otelleri Listesi”ne girmeyi başardı.

Spa’da da en iyisi Rixos

Rixos Hotels, bu yıl 3.’sü düzenlenen World Spa Awards’tan 4 ödülle döndü. Mriya Resort & Spa “Dünyanın En iyi Wellness Merkezi”, Rixos Libertas Dubrovnik “Hırvatistan’ın En İyi Spa’ya sahip oteli”, Rixos Krasnaya Polyana Sochi “Rusya’nın En İyi Spa’ya sahip oteli” ve Rixos Sharm El Sheikh “Mısır’ın En İyi Spa’ya sahip oteli” olarak ödüle layık görüldü.

Mısır’daki otellerin yanısıra, Rixos Hotels’in Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki otelleri Rixos The Palm Dubai ve Rixos Bab Al Bahr da, oylama neticesinde HolidayCheck’in “Birleşik Arap Emirlikleri’nde 2018'in En Lüks Otelleri Listesi”nde yer aldı.