RIZA PERÇİN:BATI ANTALYA YÖRESİ OLARAK BAYRAMA HAZIRIZ!

Kurban Bayramının 9 gün tatil olması ile birlikte Antalya turizminde de büyük hareketlilik bekleniyor. Özellikle tatilcilerin 9 Günlük bayram tatilinde Antalya Bölgesini tercih ettiğini dile getiren TÜRSAB Batı Antalya Yöre Temsil Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Perçin, Bölge seyahat acenteleri olarak bayrama hazır olduklarını söyledi. Yoğun geçmesi beklenen tatil sürecince bölge sınırları içerisinde yapılacak olan otobüslü turlar ile ilgili denetimlerin de hız kazanacağı belirtildi.

RIZA PERÇİN:BATI ANTALYA YÖRESİ OLARAK BAYRAMA HAZIRIZ!

9 Günlük Bayram tatili turizme adeta doping etkisi yaptı!

Uzun tatilin turizme olan etkisini dile getiren Başkan Rıza Perçin, “9 Günlük Bayram tatili turizme adeta doping etkisi yaptı diyebilirim. Batı Antalya Yöresi olarak Bayrama hazırız. Bölgemizde yer alan seyahat acentelerimiz ile birlikte tatilcilere güzel bir tatil yapmaları adına üzerimize düşen görevi yapacağız. Tatilcilerden ricamız tatillerini otellerinde yaparken ayrıca Bölgemizin tarihi ve doğal güzelliklerini de gezmeleri ve yaşamaları olacaktır. Bölgemiz hem tarih hem de doğal güzellikleri unutulmazları yaşatacak bir yere sahiptir” dedi.

Tur yapma yetkisi sadece TÜRSAB belgeli üye seyahat acentelerine aittir!

Tatilcilere uyarılarda bulunana Başkan Rıza Perçin, kaçak turlara dikkat edilmesi gerektiğini de dile getirirken, “ Kemer’den Kaş’a kadar uzanan bölgede çalışmalarımıza devam ediyoruz. Buradan tatilcilere seslenirken, acente belgesi olmayan kişi ve kişilerden asla tur satın almamalarını ve bu konuda sıkıntı yaşamamalarını istiyoruz. Tur yapma yetkisinin sadece TÜRSAB belgeli üye seyahat acentelerinin olduğunu hatırlatmak istiyoruz” diye konuştu.