RIZA PERÇİN’DEN VALİ KARALOĞLU’NA VEDA ZİYARETİ

TÜRSAB B.Antalya Bölge Başkanı Rıza Perçin, Diyarbakır’a atanan Antalya Valisi Münir Karaloğlu’na bir veda ziyareti gerçekleştirdi.

RIZA PERÇİN’DEN VALİ KARALOĞLU’NA VEDA ZİYARETİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Diyarbakır’a atanan Antalya Valisi Münir Karaloğlu’na bir  veda ziyareti gerçekleştiren TÜRSAB B.Antalya Bölge Başkanı Rıza Perçin yaptığı açıklamasında “ Sayın Valimiz Antalya’da görev yaptığı süre içerisinde çok büyük işlere imza attı. Bizler ile her zaman yakından ilgilenen ve çalışmalarımızda her zaman bizim yanımızda olan Sayın Valimiz Münir Karaloğlu içinde bulunduğumuz turizm sektörüne de çok büyük katkılar sundu. Onu unutmayacağız. Ayrıca biz burada sayın Valimizin gidişine üzülürken, Diyarbakır’ın da buradan çok sevindiğini görüyoruz. Sayın Valimize yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Antalya Valiliği Sosyal Medya adreslerinden ziyaret fotoğrafları paylaşılırken, “TURSAB Batı Antalya Bölge Temsil Kurulu Başkanı Rıza Perçin Vali Münir Karaloğlu'na veda ziyaretinde bulundu”denildi.