ROMANYA PAZARI’NDAN UMUT VEREN HABER

SOLEY TOUR, Bükreş’ten 1x full uçak kaldırarak, Romanya’nın önemli seyahat acente yetkililerini ve basın mensuplarını Antalya ‘ya getirdi.

ROMANYA PAZARI’NDAN UMUT VEREN HABER

Romanya pazarından, güzel bir rekabet ve iyi servis anlayışı ile yüksek sayıda turist getirmeyi planlayan, yeni kurulan bir şirket olan ve başında da hissedarı bir Türk, Erdinç Adalı’nın olduğu SOLEY TOUR, Bükreş’ten 1x full uçak kaldırarak, Romanya’nın önemli  seyahat acente yetkililerini ve basın mensuplarını Antalya ‘ya getirdi.

Soley Tour, Novanta Turizm partnerliği ile iyi olmasını bekledikleri rezervasyon talepleri için bölgeyi ve otelleri gezerek, temaslarda bulunacaklar. Basın mensupları da otellerdeki ve bölgedeki izlenimlerini ulusal basınlarında yer verecek ve Romanya’nın önde gelen TV kanallarında yayınlayarak Türk Turizminin tanıtımı sağlanacaktır.

Konuyla İlgili Açıklama Yapan  Erdinç Adalı 

İncoming hizmetini Novanta Turizm’in vereceği firması hakkında “bilgi ve tecrübelerimi kendi işim için harcayacağım. Hem ülkemin insanı, hem de Romen’leri biliyorum. Sektördeki konaklama sektörü sahip ve sorumluları ile olan iyi ilişkilerimiz de değerlendirerek, yakın zamanda Romanya Pazarında adından çok söz edilen firmalardan biri olacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Erdinç Adalı Kimdir?

Romanya’da Üniversite ve yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra orada kalarak, uzun yıllar içerisinde çeşitli turizm firmalarında rehberlikten başlayarak, müdürlüğe kadar yükselmiş, 2020 senesinde de Romen bir yatırımcı ile kendi firması olan Soley Tour’u kurmuştur.