SANAT VE EĞLENCE DOLU ATÖLYELER

DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort, hem çocuklara hem yetişkinlere özel atölyeleriyle Ağustos ayına renk ve eğlence katmaya devam ediyor.

SANAT VE EĞLENCE DOLU ATÖLYELER

Geçtiğimiz yıl Hilton çatısı altına giren ve Temmuz ayında başlattığı etkinlikler serisi ile misafirlerine konaklama deneyiminden daha fazlasını sunmaya başlayan otel, iki keyifli etkinliğe daha imza atıyor.

Keyifli bir tatil köyü havasını taşıyan DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort, yetişkin misafirlerine 26-27 Ağustos tarihlerinde Fuu Art Work’un kurucusu Ömür Gültepe ile bambaşka bir sanat deneyimi yaşama fırsatı sunarken, miniklere ise 28-29 Ağustos tarihlerinde Varol Yaşaroğlu’nun katılımıyla eğlencesi bol bir Kral Şakir Çocuk Atölyesi düzenledi.

Hilton çatısı altına girdikten sonra markalaşma çalışmalarına ağırlık veren DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort, misafirlerine konaklamanın yanı sıra yepyeni deneyimler yaşatıyor. Bodrum Torba’da 4 hektarlık yeşil alan üzerine konumlanan DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort, hem otelde konaklayan misafirlerine hem de dışarıdan katılıma açık olan iki keyifli etkinlik ile Ağustos ayının son günlerine renk ve eğlence kattı.

26-27 Ağustos tarihlerinde, 17.30-18.30 saatleri arasında gerçekleşen Drink&Draw Workshop, yetişkin misafirlere Fuu Art Work’un kurucusu Ömür Gültepe’nin eğitmenliğinde kendi ruhlarının yansımasını tuvale dökme fırsatı sundu. Sınırlı sayıda katılımcıyı ağırlayan etkinlikte otelin enfes kokteylleri de katılımcıların beğenisine sunuldu.DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort’un 28 Ağustos günü saat 17.30’da ve 29 Ağustos günü saat 11.00’de iki gün boyunca gerçekleştirdiği diğer etkinlikte ise çocukları, sevilen çizgi film karakteri Kral Şakir ve onun yaratıcısı Varol Yaşaroğlu ile buluşturma fırsatı sundu. Sınırlı sayıda katılımcının ağırlandığı etkinlikte çocuklar çizgi film karakteri Kral Şakir ile bir araya gelerek dans etti rengârenk boyamaları yapma imkânı da buldu.

Otel misafirlerinin ücretsiz olarak faydalandığı  Drink&Draw Workshop ve Kral Şakir Kids Workshop etkinlikleri, ücreti dâhilinde dışarıdan katılıma da açıktı. Atölye çalışmalarına dışarıdan katılmak isteyen misafirler gün boyunca tesis kullanımından da ekstra bir ücret ödemeden faydalanabildi.

Ağustos ve Eylül ayı boyunca belirli periyodlarla gerçekleşecek DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort’un atölye çalışmalarına katılmak isteyenler 0252 337 10 10 numaralı telefondan bilgi alabiliyorlar.