ŞANGHAY’DA “ANTALYA” RÜZGARI ESECEK

2014 yılında Antalya’da yapılacak 53.ICCA Genel Kurulu öncesinde Şanghay’da gerçekleşecek genel kurulda, dünyanın dört bir yanından Çin’e giden turizm profesyonellerine Antalya tanıtılacak ve “2014 yılında Antalya’ya bekliyoruz” davetinin yapılacağı resepsiyon verilecek.

Genel Kurul’un son günü olan 6 Kasım’da delegelere  T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü, Antalya Kongre Bürosu ve Kenes Turkey’in katkılarıyla bir resepsiyon verilecek. Resepsiyonda 850’e yakın kongre profesyoneline Antalya Kongre Bürosu tarafından hazırlanan Antalya Tanıtım filmi gösterilecek. ICCA Delegelerine Antalya’nın kültürel değerlerinin tanıtılmasının yanında, kongre turizmi potansiyeli vurgulanarak, 53.ICCA 2014 Genel Kurulu için Antalya’ya davet sunumu yapılacak.

Antalya Kongre Bürosu Genel Müdürü Sinan İnan, “Resepsiyonun hazırlık sürecindeki  katkılarından ötürü  başta  Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü,  Antalya Valiliği,  Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Hava Yolları, İstanbul Kongre Bürosu , Kenes Turkey  ve emeği geçen  tüm komiteye teşekkür ediyorum. Resepsiyonun başarılı olacağına eminim” diye konuştu.