SAYD'IN YENİ BAŞKANI HAMİT KUK OLDU

SAYD_Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği’nin 30 Mayıs 2019’da yaptığı 7. Olağan Genel Kurulda seçilen yeni yönetim kurulu üyeleri ilk toplantısını yaptı.

SAYD'IN YENİ BAŞKANI HAMİT KUK OLDU

12 Haziran Çarşamba günü Dernek Merkezinde yapılan toplantıda SAYD Yönetim Kurulu Başkanlığına Passo Tur’un sahibi Hamit KUK seçildi. Yeni dönemde Derneğin Başkan Yardımcılığını Milenyum Golf Travel’ın sahibi Öner UYGUN üstlenirken, Genel Sekreterlik görevine Sanitas Travel’ın sahibi İlknur FİDAN KEPEZ ve Saymanlık görevine de Skyline Travel’ın sahibi Öznür PALA KÖSEgetirildi.

SAYD’ın 7. Dönem başkanı Hamit Kuk, yaptığı açıklamada, 2010 yılından bu yana SAYD yönetim kurullarındaçeşitli kademelerde görevler aldığını ve bu dönemde de üyelerin teveccühü ile yönetim kurulu başkanı olarak görev üstlendiğini söyledi.  Önümüzdeki dönemde başta üyelerimiz olmak üzere yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikteturizmin persfektifine uygun yeni fikirler ve stratejilerortaya koyarak sektöre yön verenler arasında olmaya devam edeceklerini belirtti.