SEA GARDEN’IN EXECUTİVEŞEFİ ORHAN DEMİROK OLDU

Hapimag Sea Garden Resort Bodrum’da lezzet şöleni başlıyor. Akdeniz, Türk, İtalyan ve Uzakdoğu mutfaklarında uzman olan Demirok, tesisin Asya’dan Meksika’ya, İtalya’dan Osmanlı’ya kadar farklı lezzetleri sunan tüm restoranlarını yönetecek.  

Hapimag Sea GardenResort Bodrum’un Executive Şef’i Orhan Demirok oldu. Otelin tüm yeme-içme organizasyonunu yönetmek üzere atanan Orhan Demirok, farklı mutfaklardan örnekler sunan 18 restorandansorumlu olacak.

Yirmi yıllık meslek hayatında pek çok 5 yıldızlı otel ve restoranda görev yapan Şef Orhan Demirok, Türk ve dünya mutfağından örnekleri kendi reçeteleriyle harmanlayarakHapimag Sea Garden Resort misafirlerine lezzet şöleni yaşatacak. Mutfağı en büyük tutkusu olarak tanımlayan Şef Orhan Demirok, konuklarına benzersiz bir lezzet deneyimi yaşatmak konusunda son derece iddialı.

Kariyerinde yurt içi ve yurt dışında gastronomi alanında birçok etkinliğe katılarak eğitiminesürekli devam eden Demirok, özellikle Akdeniz, Türk, İtalyan ve Uzakdoğu mutfaklarında uzman.

Orhan DEMİROKKimdir?
1977, Bolu doğumlu olan Orhan Demirok, meslek hayatına 1996 yılında Antalya’da tatil köylerinin mutfağında çalışarak başladı. Daha sonra kendini dünya mutfaklarında da geliştirmek isteyen ve İstanbul’a transfer olan Demirok, 2001-2003 yılları arasında Çırağan Sarayı’nda çalıştı. Ardından 6 yıl MövenpickHotel’derestaurant, banquet ve outsidecatering hizmetleri verdi ve bazılarında sorumlu şef olarak görev yaptı. 2008 yılında FourSeasons Hotel Bosphorus’a transfer oldu.Birçok ünlü ve yabancı şefle birlikte önemli davetlere imza attı.2011-2016 yıllarında ise, müze otel statüsünde türünün nadide örneklerinden olan PeraPalace Hotel Jumeirah’daExecutiveSous Şef olarak görev aldı. Çok sayıda akademik sertifikası da bulunan Demirok, evli ve 2 çocuk babasıdır.