SEABIRD HAVAYOLLARI TARİFELİ SEFERLERİNE BAŞLADI

28 Haziran tarihinde tarifeli uçuşlarına başlayan Seabird Havayolları, deniz-kara entegre havayolu taşımacılığını güvenli bir şekilde bir araya getirmeyi amaçlarken, şirketin hedefinde bir süre sonra denizleri aşıp karlı, toprak ya da asfalt pistlere de iniş yapmak bulunuyor.

ALAÇATI TEK GİDİŞ FİYATI 227 TL'DEN BAŞLIYOR

Bilet satışlarında çok güzel tepki aldıklarını ve ilk seferlerinde tam doluluk kapasitesini yakaladıklarını söyleyen Seabird Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kürşad Arusan, özellikle Bozcaada'ya çok talep olduğunu, Alaçatı için tek gidiş bilet fiyatının, vergiler dahil 227 TL'den başladığını ifade etti. İstanbul-Alaçatı hattında 14 yolcu kapasitesiyle uçacaklarını söyleyen Arusan, ilk seferlerinde maksimum 3 bin metrede gerçekleştirilecek olan bu uçuşun 1 saat 30 dakika süreceğini de sözlerine ekledi.

ARASUN: 2015 YILINDA 10 UÇAKLIK FİLO HEDEFİMİZ VAR

Kürşad Arusan, ilk uçuş öncesinde yaptığı konuşmada; "2.5 yılı aşan bir çalışmanın ardından Türkiye'nin ilk deniz havayolu şirketini bugün hayata geçiriyoruz. 28 Haziran 2012'de Haliç'ten Alaçatı'ya ilk uçuşumuzu gerçekleştireceğiz, bu anlamda çok heyecanlıyız.

Uçuşlarımızı artırarak devam ettirmek istiyoruz. Bu yaz küçük adımlar atıyoruz ama hedefimiz önümüzdeki yaz en az dört uçakla daha çok noktaya erişebilmek. 2015 yılında ise en az 10 uçaklık bir filoyla ülkemizin üç yanındaki denizleri birbirine bağlamak istiyoruz. Tabii ki kış operasyonlarını da unutmadık, onunla ilgili sürprizlerimiz de olacak. Tecrübeli ekibimizle bir ilki gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz" dedi.