ŞEHRİN EN BÜYÜK ETKİNLİK ALANI

Açıldığı günden bu yana misafirlerine eşsiz bir konaklama deneyimi yaşatan Adana HiltonSA,otelin içinde yeni açılan Riverside havuzu ve Eylül ayında hizmete giren şehrin en büyük otel etkinlik alanıyla unutulmaz anlara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

ŞEHRİN EN BÜYÜK ETKİNLİK ALANI

Alanın yapımına başlandığı günden bu yana doğaya saygılı bir mimari anlayış sergileyen Adana HiltonSA, Riverside alanındaki tüm ağaçları muhafaza etti; projeyi ağaçlara göre şekillendirdi. Yeme-içme konusunda Türkiye’nin en önemli destinasyonlarından olan ve yaz ruhunu uzun uzun hissedebileceğiniz Adana’da, büyüleyici Seyhan Nehri’nin yanı başında özel bir havuz deneyimi yaşayabileceğiniz Riverside, şehrin açık havada bulunanen yüksek kapasiteli otel etkinlik alanı ile de yeni cazibe merkezi olmaya aday.
2001 yılından bu yana Adana’yı Hilton kalitesiyle tanıştıran Adana HiltonSA, Eylül ayında hizmete giren havuzu ve açık havadaki en büyük otel etkinlik alanıyla sektördeki iddiasını ortaya koyuyor; büyüleyici Seyhan Nehri, tarihi Taş Köprü ve şehrin sembolü haline gelen

Sabancı Merkez Camii manzarasına sahip Adana HiltonSA’da yaz ruhu kaldığı yerden devam ediyor. Riverside havuz ve etkinlik alanlarının yapımına başlandığı günden bu yana doğaya saygılı bir mimari anlayış sergileyen Adana HiltonSA, Riverside içerisinde yer alan tüm ağaçları muhafaza etti ve projesini doğaya göre şekillendirdi.

Şehrin en yeni açıkhava etkinlik alanı Riverside

Şehrin tam kalbinde yer alan ve Seyhan Nehri manzarası ile konuklarına eşsiz bir konaklama deneyimi yaşatan Adana HiltonSA, şehrin en yeni açık hava etkinlik alanıyla unutulmaz anlara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Kurumsal davetlerden, düğün törenlerine kadar farklı konseptlerdeki etkinlikler için keyifli bir kutlama mekanı olarak ön plana çıkan Riverside, 2000 m²’lik ferah bir kullanım alanına sahip.