SEKTÖR BU FOTOĞRAFLARI ÇOK ÖZLEMİŞTİ...

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, Bakanlıkta düzenlenen çalışma toplantısında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ile bir araya geldi.

SEKTÖR BU FOTOĞRAFLARI ÇOK ÖZLEMİŞTİ...

Sektörün sorunlarının çözümü için uygun olan her fırsatta bir araya gelen Bakan Ersoy ile Başkan Bağlıkaya, turizm sektöründe özlenen bir işbirliğine imza atıyor. Daha önceki Turizm Bakanları ile birlik başkanlarının kuramadığı diyaloğa imza atan Bakan Mehmet Ersoy ile TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, sektörün sorunlarının çözümü için umut oluyor.

Bakan Ersoy ile TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya'yı bir ayara getiren dünkü çalışma toplantısında ise, sektörel konular ele alındı ve özellikle Karayolları Taşıma Yönetmeliği konusu üzerinde duruldu.

Konuyla ilgili olarak TÜRSAB Basın Merkezi’nden yapılan açıklamada, “Birliğimizin Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Ersoy ile Ulaştırma Bakanlığı'ndaki toplantımız öncesinde Karayolları Taşıma Yönetmeliği ile ilgili verimli bir çalışma gerçekleştirmiştir. Sayın Bakanımızın sektörümüze olan desteği ve ilgisi için şükranlarımızı sunuyoruz” denildi.