SEYAHAT PUSULASI HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Seyahat Pusulası Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Sinan Turğut, Abdullah Yiğit `e Sehayat Pusulası Turizm Şirketi Çalışmaları hakkında Açıklamalarda Bulundu.

SEYAHAT PUSULASI HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Turğut,Seyahatpusulası.com; 2018 yılında kurularak Turizim sektöründe hizmet vermeye başlamıştır. Kuruluşundan bu güne izlediği doğru ve dürüst hizmet politikaları, yapılan alt yapı ve teknoloji yatırımları ile günden güne büyüyerek yoluna devam etmektedir. Turğut,Seyahatpusulası.com yurtiçi tatil programları, yurtdışı paket turlar, Kıbrıs gezileri, kültür turları, cruise (gemi) turları, yurtiçi ve yurtdışı uçak biletleri, şehir otelleri, ulaşım, eğlence organizasyonları, incentive toplantı grupları, bayi teşvik gezileri ile hizmet vermektedir.

Turğut, "Bize göre kaliteli tatil; fiyat-ürün dengesi kurulmuş, vaat edilen hizmetlerin eksiksiz ve zamanında temin edildiği, kendi kategorisindeki en iyi seçenekleri sunabilen ve finansal açıdan güçlü bir acentenin güvencesi altında gerçekleştirilen bir tatildir. Portföyümüz; hemen her bölgede bulunan, çocuklu aileler olduğu kadar tek başına seyahat etmeyi sevenlere, gençlere, genç kalmayı becerenlere, spor tutkunlarına, huzuru arayanlara, çılgınca eğlenenlere, ve tarihle iç içe yaşamayı düşleyenlere kadar çok çeşitli tatilci tipi ve beklentisini karşılayabilecek sayı ve özellikte otel ve tatil köylerinden oluşmaktadır. Kültür turlarından hoşlanan dostlarımız için ise çok hoş sürprizlerimiz var. Başka hiçbir yerde bulamayacağınız fiyat ve ödeme koşullarıyla  keşfe çıkabilirsiniz."diye konuştu.

Turğut yaptığı açıklamada, " Müşteri profilini yakından tanıyan satış kadromuz; tercihleriniz, tatil alışkanlıklarınız ve beklentileriniz doğrultusunda en kısa sürede hizmet alabilmeniz, ve ekonomik şekilde seyahat edebilmeniz için en ideal seçim olacaktır. [email protected] adresini kaydederek online, rezervasyon ve operasyon yetkilisiyle irtibata geçebilirsiniz. Bizimle temasa geçtikçe burada yer almayan birçok sürprizle karşılaşacaksınız" dedi. ( Haber: Abdullah Yiğit )