SIĞACIK’TA SIMSICAK VE ÖZEL BİR MEKAN 'GARDENYA'

Gardenya Butik Otel Ultra estetik mimarisiyle görenleri kendisine hayran bırakıyor.

SIĞACIK’TA SIMSICAK VE ÖZEL BİR MEKAN 'GARDENYA'

Kaliteli ve sakin bir yaşam sürmeyi hayat felsefesi haline getiren Türkiye’nin ilk "CittaSlow" yani "Sakin Şehir" ünvanını hak eden Sığacık, zengin kültürel dokusu, gelenekleri,  zanaatleriyle tarihi dokusu ve doğal güzellikleriyle kendisine hayran bırakıyor.Sığacık da yer alan Gardenya Butik Otel, özel konsepti ve özel mimari tasarımıyla misafirlerine en iyi hizmeti vermeyi hedefliyor.Odalarının  her biri bir çiçeğin isminden ilham alınarak düzenlenen otel, sezona tam anlamıyla hazır.

“Anlatılmaz yaşanır” dedikleri kadar güzelliklere sahip olan otel’de herşey son derece itina ile seçilerek hazırlanmış. Hafta sonlarınızı yeşil ve mavinin huzuru içerisinde sessiz ve sakin ortamda geçirip dinlenmek istiyorsanız, mekan tam size göre.Her türlü lüks ve konfor düşünülerek tasarlanan butik otelin 1 Exclusive, 3 Superior, 13 Delux olmak üzere 17 tip odası bulunuyor. Özel tasarım mobilyalar ile dizayn edilen otelin, giriş katında yer alan “Avlu”yu mutlaka görmelisiniz.

Otel sahibi  MuratNecmi Saran, çok titiz ve özenli. “Turizm bizim vazgeçilmezimiz. Hizmet sektörü her zaman en iyiyi yaşamayı ve yaşatmayı gerektirir.6 odalı  ilk  otelimizi 2016 Eylül ayında hizmete  açtık. Sığacık güzel bir yer hak edilen tesisler yok. Ve  Kaleiçi çok özel bir yer.Bizim avantajımız  her odanın ayrı bir tarz da olması.  Her zevke hitap etmemiz.Misafirperverlik  anlayışımız ön planda.11 odalı 2. otelimiz ile ilk sezonumuzu bu yıl yaşayacağız. Geçen sene  Ağustos ayında hizmete açtık. Personel konusunda son derecetitiz davranıyoruz. Önceliğimiz marka bilinirliğini artırmak. Misafirlerimizin tavsiye ile gelmeleri bizler için çok önemli. 11-12 yaş altı çocuk almıyoruz. Yaz, Kış hizmet vereceğiz. Hedef kitlemiz yüksek. İzmir’e en yakın destinasyon olarak başka Kaleiçi yok”diyor.