SINIRLAR OLMADAN KONUŞMAK

SunExpress ve Lifecell iletişim dolu bir Türkiye tatili için ortak bir mobil tarife başlatıyor

SINIRLAR OLMADAN KONUŞMAK

SunExpress misafirleri, Lifecell ile artık Türkiye'de telefonlarını yüksek maliyet olmadan dolaşıma açarak kullanabilecek ve özel avantajlardan yararlanabilecek. “Tatil ve ev için SIM kart” adı altında, havayolu şirketi ve mobil servis operatörü tatilcileri yurtdışındaki seyahatlerinden sonra pahalı telefon faturalarından korumak için yeni bir işbirliğine imza attı. Ayrıca, SunExpress müşterileri, mevcut numaralarını Lifecell'e getirdiklerinde 50 Avro'ya kadar bonusu da kazanabilecekler, kombine SIM kart kullanıcılarına ise özel olarak 10 Avro bonus verilecek.

 

SunExpress Ticari Direktörü Peter Glade ‘Müşterilerinden hizmet açısından iyi not almak isteyen şirketler, yeniliklerini sürekli geliştirdiklerinden emin olmak zorundalar. Temel odağımızı tümüyle misafirlerimizin gereksinimleri üzerine kurarak, müşterilerimizin yolculukları süresince faydalanabilecekleri stratejik ortaklıklar kurmak üzerine sürekli çalışıyoruz. Lifecell ile müşterilerimiz için gerçek bir katma değer yaratacak başka bir işbirliğine imza atmayı başardık” dedi.

Telekom Deutschland Multibrand GmbH’de Lifecell Pazarlama Sorumlusu Zafer Karaca iki markanın birbirine mükemmel bir şekilde uyum sağladığını belirterek, “SunExpress, Almanya'dan Türkiye’ye seyahat edenler için ideal bir platform sunarken biz de bu hedef kitle için uygun mobil servis hizmetini veriyor olacağız” dedi.