SİRİUS DELUXE OTEL PERSONELİNE MESLEKİ EĞİTİM SERTİFİKASI VERİLDİ

2015 Haziran ayında hizmete giren ve hizmet vermeye başladığı günden bu yana verdiği hizmet kalitesi ve aldığı puanlarla Akdeniz otelleri arasında, özellikle Alanya’da ilk sıralarda yerini koruyan Sirius Deluxe otel, konuk memnuniyetinin personel kalitesinden geçtiğine inanıyor.

SİRİUS DELUXE OTEL PERSONELİNE MESLEKİ EĞİTİM SERTİFİKASI VERİLDİ

Konuk memnuniyetinin temiz, hijyenik bir tesisle, bilinçli ve donanımlı bir personelle sağlanabileceği inancıyla hareket eden otel yönetimi, özellikle değerlendirme siteleri üzerinden aldığı puanlarla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.
Sirius Deluxe otel genel müdürü İsmet Ergüleç kısaca personelin önemine değindi.

İsmet Ergüleç ; ‘’Geçmişe oranla bu yıl Türk turizmi oldukça hareketli bir yıl geçiriyor. İnşallah önümüzdeki yıllarda çok daha güzel olacağına inanıyoruz. Ancak sektörün olmazsa olmazı olan insana yatırıma önem vermek gerekiyor. Çünkü konuk memnuniyetini kaliteli, bilinçli ve donanımlı personellerle sağlayabileceğimizi asla unutmamak gerekiyor. Dolayısıyla eğitime ve donanımlı personele çok çok önem veriyoruz. Bugün burada otelimizin genel hijyeninden sorumlu Housekeepıng personelimize, sezon başından bu yana mesleki ve beceri kazandırma başlıkları altında almış oldukları eğitimler sonrası sertifikalarını takdim ediyoruz. Başta Housekeepıng danışmanımız Hakan Halit Yeni olmak üzere, Hk Müdürümüz Filiz Ersoy ve tüm Housekeepıng personelimize başarılı çalışmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. ‘’ dedi.

HOUSEKEEPING PERSONELİNE, EĞİTİMLERE KATILIM SERTİFİKALARI VERİLDİ

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği ( HOTED ) onursal başkanı, başdanışmanı ve Sirius Deluxe otel Housekeepıng danışmanı Hakan Halit Yeni tarafından, sezon başından itibaren mesleki ve beceri kazandırma eğitimleri alan otelin genel hijyeninden sorumlu kat hizmetleri personeline, sertifikaları verildi.

Sertifikalar, Sirius Deluxe otel genel müdürü İsmet Ergüleç, Hakan Halit Yeni ve Hk müdürü Filiz Ersoy ve insan kaynakları müdürü Eda Erol tarafından verildi. Yeni, sektörde mesleki eğitimlerin ve insana yatırımın çok çok önemli olduğunu ve eğitimlere devam edileceğinin de altını çizdi.