SKAL ANTALYA AYLIK GENEL TOPLANTISI

Skal Antalya Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Uğursal UĞUR konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Toplantımızın konuşmacı konuğu Akdeniz Üniversitesi arkeoloji  profesörü Nevzat ÇEVİK; Müzelerin turizm sektörüne katkısı konulu yapmış olduğu sunumda çok değerli bilgileri bizlerle paylaştı. Dünyadaki ünlü müzelerin kültürel değerlerin ülkelerine neler kattığı, Türkiye’mizdeki müzelerin ne durumda olduğu ve ne konumda olduğu konusunda bilgiler verdi. Sunumda en ilgi çekici olan müzelerin içinde sergilenen tarihi eserler kadar o eserlerin yaşandığı tarihlerin kültürel olgularını günümüze kadar yansıması, tarihe ışık tutmasını farklı bir pencereden bakılınca müzelerin ve kültürel değerlerin ülke tanıtımları ve imajları için ne kadar önemli olduğunun bir kez daha gözler önüne serilmesiydi.

Toplantımızda aramıza yeni katılan 3 yeni Skal kardeşimizin rozetleri takıldı.

Haziran ayında doğum günleri olan kardeşlerimiz için, Liberty Hotel ekibinin hazırladığı özel yaş günü pastası, güzel bir kutlama seramonisi ile kesildi. Tüm kardeşlerimize MUTLU – HUZURLU NİCE YILLAR diliyoruz.

Toplantımıza katılan tüm Skal kardeşlerimize, değerli misafirlerimize ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan siz değerli basın mensubu dostlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz"