SKAL ANTALYA, KEMER’DE BİR ARAYA GELDİ

Halil ÖNCÜ ( KEMER ) - Seyahat ve turizmin tüm kollarını bir araya getiren tek uluslararası organizasyon olan SKAL’ın Antalya Kulübü, Nisan ayı aylık olağan toplantısını Kemer Barut Collection Hotel’de gerçekleştirdi.

SKAL ANTALYA, KEMER’DE BİR ARAYA GELDİ

Bünyesinde, sektördeki yönetici ve üst düzey yetkilileri bulunduran SKAL Antalya Kulübü’nün yemeğine Kemer’in yeni Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, KETOB Başkanı Şener Gürler, KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez, Dünya SKAL Başkanı Salih Çene ile SKAL Antalya Yönetim Kurulu ve üyeleri katıldı.

Kemer Barut Collection Hotel’in ev sahipliğinde Yönetim Kurulu Üyesi Genel Sekreteri Derya Billur’un açılış konuşmasının ardından hep birlikte geleneksel şekilde Skal denilerek kadehler kalktı ve yeni 4 üyeye rozetleri takıldı ve belgeleri takdim edildi.

SKAL Antalya Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Kuru yaptığı konuşmasında yeni üyeler ile daha da güçlendiklerini belirterek, çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. Kuru, geçtiğimiz aylarda yaptıkları çalışmaları özetleyen bir konuşma yaptı.

SKAL Antalya Yönetim Kurulu Üyesi Genel Sekreteri Derya Billur yemeği onurlandıran Kemer’in yeni Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na başarı dileklerini ileterek, “ Kemer Antalya Turizminin doğduğu yerlerin en önemlisi. Burası zamanında Türk turizminin kalbinin attığı yerdi. Şu an tabii ki yine öyle ama biler turizmciler olarak yeni başkanımız ile birlikte projelerimizi, önerilerimizi, isteklerimizi Sayın Başkan ile paylaşacağız. Bölgeyi tanıyan, bölgeyi çok iyi bilen birisi. Kendisini tebrik ediyor, toplantımıza şeref verdikleri için de teşekkür ediyoruz” dedi.

Neşe içinde yenilen yemeğe katılanlar sohbet ederek birlikte olmanın tadını çıkarırlarken, Yemeğin sonunda ise Kemer Barut Collection Hotel Genel Müdürü Asım Burak Kıpçak ve mutfak ekibi, gösterdikleri misafirperverlik ve nefis tatlar için alkışlandı.  Turizm duayeni eğitimci Avni Aker de  Skal Antalya’nın  dünü ve bugününü yaptığı sunum ile konuklarla paylaştı.

Toplantı sonrası turizmciler 2019 sezonu beklentilerini SKAL üyeleri  ile paylaştı.