SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ KEMER'E GELECEK

Rusya Dostluk ve Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Nadya Pelit, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile bir araya geldi.

SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ KEMER'E GELECEK

Dernek Başkan Yardımcısı Pelit'e, dernek üyeleri ve Land Of Antalya Platformu üyeleri de eşlik etti.

Ziyarette konuşan dernek başkan yardımcısı Pelit, Eylül veya Ekim ayında birçok ülkeden ve Türkiye'den sosyal medya fenomenin geleceğini söyledi.Pelit, Kemer tanıtımı için, Kemer Belediyesi, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) ve Rusya Dostluk ve Kültür Derneği iş birliğince Kemer'de Blogger Festivali düzenlenmesinin planlandığını aktardı.

Başkan Topaloğlu ise Kemer'in tanıtımı için her türlü organizasyona tam destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Blogger Festivali kapsamında Türkiye ve birçok ülkeden sosyal medya fenomeninin Kemer'e gelerek tanıtıma katkı sağlayacağını ifade eden Başkan Topaloğlu, "Belediye olarak organizasyona büyük destek vereceğiz. KETOB ve Nadya Pelit'in de desteğiyle güzel bir organizasyon yapmayı planlıyoruz. Festivalde, çeşitli gösteriler ve etkinlikler yapılacak. Sosyal medya fenomenleri Kemer'in farklı noktalarından çekimler yaparak Kemer'e tanıtım anlamında katkı sağlayacak." diye konuştu.

Topaloğlu, festivalin kesin tarihinin belirlenmesi için ilerleyen günlerde Nadya Pelit ile tekrar bir araya geleceklerini sözlerine ekledi.